top of page

#Building Bridges Мостовете, които градим през живота си



Първото издание на TEDxTriaditza е тук, за да вдъхновява! Събитието, организирано под лиценз на TED Conferences, ще се състои на 10.10.2020 г. от 10:00 часа в City Stage в София. В изданието ще се включат 9 успели личности от различни сфери, като бизнес, предприемачество, дигитални технологии, психология и изкуство. Те ще разкажат повече по темата “Building Bridges”, посветена на отношенията с околния свят, които създаваме през целия си живот, за да реализираме целите и мечтите си.

Мостовете като съоръжения още от древността свързват местности, помагат за преодоляването на препятствия и олицетворяват нови хоризонти. Събитието е подходящо за всеки, който иска да развие себе си в професионален и личен план. Чрез своите презентации лекторите ще „построят“ мостовете, по които участниците да достигнат до нови гледни точки и перспективи.



Представяне на мотивационните лектори и теми, които ще засегнат:

Десислава Дамянова – Мостът между поколенията

Десислава Дамянова е основател на „Академия за Емоционална Интелигентност“. Тя е експерт по емоционална интелигентност, медиатор, НЛП коуч, педагог, психолог и юрист. Тя ще сподели повече за това как помага на семействата да преодолеят предизвикателствата в комуникацията си и да изградят хармонични и щастливи отношения.

Николай Василев – Мостът между мечтите и кариерата

Николай Василев е управляващ партньор в Експат Капитал, най-голямата независима компания за управление на активи в България, както и автор на книгата „Кариера или не“. Той ще разкаже за моста между амбициите и мечтите на младите хора и граденето на кариера.

Миленa Стойчева – Мостът към създаването и реализирането на идеи

Днес предприемачите имат много възможности да развиват идеите си. При стартиране на собствен проект е нужно вдъхновение, което да отключи нови сили и мотивация. Милена Стойчева, изпълнителен директор на Джуниър Ачийвмънт България, ще говори точно за тази първа крачка и какво е нужно, за да бъде един мениджър успешен.

Ивайло Кунев – Мостът между нас и моделите за подражание

Ивайло Кунев е едни от най-добрите български майстори в изкуството на разказването на истории. Автор на уникалната аудио-книга „Забравените истории на България: 7 урока за лидерство“. Той ще разкаже за силата на моделирането на успеха и ще разгледа връзката между това как миналите успехи помагат на сегашните. Ивайло ще обсъди и нуждата от това да "загърбим" ограничаващите си вярвания, за да видим пътя към сегашния си успех в примерите на вече успелите.

Андрей Арнаудов – Мостът към България

Андрей Арнаудов е продуцент и част от най-популярната двойка ТВ лица в България. Той се бори активно за личните си каузи, основавайки неправителствени организации. Мисията на новия му проект е да привлече българи от чужбина обратно у нас, но и да задържи тези, които са тук. На TEDxTriaditza, Андрей ще разкаже възможна ли е реализацията в България и каква е цената да останеш.

Емануил Алберт – Изкуството като мост

Емануил Алберт е млад създател, режисьор и фотограф, който не обича да се самоопределя. Той ще отговори на въпросите откъде идва неутолимата жажда на един творец и как изкуството може да бъде машина на времето.

Светослава СтояноваМостът към себе си е пътят към другите

Светослава Стоянова е сертифициран кариерен коуч и НЛП практик. От сцената тя ще разгледа какво е общото между инженерните мостове и тези в човешки план и защо връзката с нас самите ни свързва истински с другите и ни помага да живеем пълноценно.

Осмият и деветият лектор ще бъдат обявени съвсем скоро!

Билети са налични в мрежата на Eventim на цена от 50 лв. за единичен и 80 лв. за двама души. Още актуална информация на сайта на събитието или в профилите в социалните мрежи Facebook и InstagramTEDXTriaditza.



Организаторите на събитието уверяват, че то ще се проведе при спазване на всички противоепидемиологични мерки, включително намален капацитет на залата (50%), ще бъде осигурен дезинфектант за всички участници, както и местата за настаняване ще бъдат разположени на 1,5 метра едно от друго.



Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page