top of page

Защо повечето неуспешни хора имат евтини хартиени визитни картички?


Традиционно двустранното парче хартия (визитни картички) със средни размери 9 х 5 сантиметра или скромната визитка се използва от десетилетия за споделяне на базова информация между мъже и жени в бизнеса. Защо списание “Български предприемач” би се интересувало от визитни картички? Защото визитката на утрешния ден е тук.


Някога запазена марка на хора с високи доходи и от високата класа, традиционния дизайн на визитни картички датира от векове. С течение на дълги години форматът на изработката на визитки остава относително еднакъв - визитка размери, печат на визитки за еднократна употреба, но базираната в България SmartCard представи безконтактна визитна картичка още през 2017 година, която зададе тенденцията за визитни картички напред.

Визитката на бъдещето.

Кажете сбогом на носенето на цяло тесте хартиени визитни картички като за начало. Вероятно ще ви трябва само една визитна картичка - SmartCard, но в последствие ще искате повече. Визитните карти SmartCard работят с помощта на интегрирана NFC технология и QR код, които позволяват безопасно предаване на избрани данни за контакт и социални профили на всеки друг смартфон, без да е необходимо да инсталирате приложение.


Представете си всеки сценарий, при който може да се срещате с някого за първи път и искате да споделите с него своите данни. Просто доближете картата си до телефона му и след секунди вече сте споделили цялата информация, която искате не къде да е, а директно в телефонния указател на своя събеседник.


Визитните картички SmartCard са идеални за активни предприемачи, стартиращи бизнеси и социално активни лица. Първото впечатление все още се брои и възможността да споделяте данните си за контакт моментално в нечий телефон, елиминирайки усилието вашия потенциален клиент или партньор, да трябва физически да съхранява вашата хартиена карта или по-лошо, да въвежда на данните ви ръчно...това е безценно.


Визитката се превръща във вашата социална карта.

Много от нашите читатели сте предприемачи и разбирате силата на марката. Страхотното при визитните картички SmartCard е, че имате възможност да контролирате информацията, която генерира всяко докосване. Чрез онлайн портал можете да видите всичките си сканирания и да управлявате профила си.


Ако персонализацията е вашето нещо, SmartCard Business Cards могат да бъдат персонализирани изцяло по ваше желание. По същество има два вида карти, от които можете да избирате. Базовата карта е SmartCard Base, тя е с предварително подготвен дизайн за визитки. Персоналната карта е SmartCard Personal Edition, това е нашия Best seller, тя е с изцяло ваш дизайн на визитната картичка.


Като екологична компания, която оставя своя отпечатък върху опазването на околната среда, ние се отказахме от печатните визитки завинаги.

Окончателното предложение в гамата е SmartCard Smart Sticker - „Визитната картичка с диаметър 2,5 см“. Ако още не сте виждали скандалната серия с визитни картички на SmartCard.


Какво можете да споделите с визитна картичка SmartCard?

По същество можете да споделите всички стандартни данни за контакт от традиционна визитка и много други. От потребителски имена и линкове на социални медии до професионални мрежи като LinkedIn, портфолио, Youtube канал, визитната картичка SmartCard ви позволява да добавяте, редактирате и премахвате толкова или толкова малко информация, колкото искате да споделите, неограничено и напълно безплатно.

Колко струва визитна картичка SmartCard?

Ще ви кажем колко не струва - не струва всяка година, а само веднъж на цели десет години. Успешните хора умеят да инвестират правилно и ефективно парите си и точно това ги задържа на върха. Точно затова дигиталната визитна картичка Smart Card е инструмента на успешните предприемачи. Заповядайте при нас!




0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page