top of page

Храна, вино и любов през февруари в Манджера

Февруари е месец, пълен с моменти на наслада. През този месец любовта витае във въздуха и всеки човек е отворен към възможност да сподели и отпразнува своята любов. Този месец е празник на всички неща, които стоплят сърцето, от романтични срещи, интимни събирания до весели партита.


Независимо дали се сгушвате с любимия си, наслаждавате се на изискана вечеря или отпивате от чаша червено вино, месец февруари е време да се насладите на момента и на удоволствията на живота.


За този специален месец, екипът на Манджера е подготвил много приятни изненади за своите гости. Повече за това ни разказва собственичката на Манджера, Маргарита Николова.


За нея Февруари е специален месец, защото е изпълнен с романтика, хора по улиците носещи цветя и балони, като част от подготовката за 14-ти Февруари. Маргарита разказва в детайл за собствените си впечатления и нагласи за месеца. “Това разбира се ни дава много надежда. Ние в Манджера сме кръстили този месец на Храната, Виното и Любовта. Храната и Любовта са специална част от живота на човека и ако той е доволен от това и в хармония в себе си е научно доказано, че в тялото се произвеждат хормони на щастието. Очакванията ни са за много любов.”



Специални предложения от Манджера


Ако планирате да посетите Манджера в идния месец Ви очакват вкусни изненади. Екипът е подготвил следните десертни предложения:

  • Торта за двама във формата на сърце с ягоди и шоколад

  • Декорирани меденки с влюбени мечета

  • Шоколадови бисквити с ментов крем във формата на сърце


Като афродизиак, в Манджера целогодишно се предлага босилек, артишок, ядки, шийтаке гъби, люто и специалните Монгос Купи подправени с джинджифил.


За деня на 14-ти Февруари, Манджера предлага специално четири степенно сет меню, подпрабно и сервирано с четири вида вино. Напитките са от Италия и Франция. Дурги подобни вечери предстоят и през Март месец, за което може да следите страницата на Манджера във Фейсбук.


Друга приятна изненада, която Манджера подготвя за своите влюбени клиенти е “Закуска в Леглото”, която ще бъде доставена на деня преди 8 часа сутринта. Ако искате да изненадате своя любим човек, може да поръчате още сега.

Не изпускайте специалните предложения през месец Февруари, които екипът на Манджера е подготвил за вас.


Маргарита отправя следния призив към читателите на списанието:


“Както през Февруари, така и през цялата година - бъдете здрави и се обичайте. Прощавайте, защото прошката едно присъщо за хората усещане, знам че е трудно, но е нужно за собственото ни успокоение. Вибрирайте на честота любов.” Цялото интервю с Маргарита Николова по темата може да гледате тук.

 

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page