top of page

LA MELL COSMETICS - Висококачествена българска козметика

Какво прави тази българска марка one of a kind?


La Mell Cosmetics е българска марка висококачествена професионална козметика за коса, лице и тяло .Тя е продукт на бутиково козметично предприятие в гр. Шумен, което предлага пълен, затворен цикъл на козметично производство. La Mell Cosmetics е продуктова линия, предлагаща серии козметика за коса, лице и тяло, разработени в продължение на години с желание, любов и професионализъм.


Зад лицето на фирмата стои Мадлен Николова, която е собственик и основател на La Mell Comsetics. Тя споделя, че производството на козметика е доста голямо предизвикателство. Въпреки това, факта, че това е нейна сбъдната и реализирана мечта я мотивира да работи осърдно. Мадлен обича да създава и да изразява своето творчество чрез продукцията на козметика.


По специалност тя е ветеринарен лекар и опита й, подсигурява стандарт против тестването на козметиката върху животни в процеса на производството. Концепцията за този бизнес тя създава сама и е горда с постигнатия успех през годините. В днешни дни, пазара е наситен с козметика. Но Мадлен е на мнение, че конкуренцията се преодолява със здрави и стабилни основи. “Когато една козметична компания предлага високо качество резултатите не закъсняват!” допълва още тя. Преди кризата през 2020 година, Мадлен позиционира продуктите на La Mell Cosmetics главно в салоните за красота, но след като те затварят по време на пандемията, тя взима решението да пренасочи продажбите си онлайн.


Научен подход и бъдещи амбиции


Най-голямото богатство на La Mell Cosmetics са технолозите професионалисти – признати имена в бранша, създали продуктите на българската марка козметика. Производствената ниша, в която La Mell Cosmetics се развива, са всички видове козметични продукти. Мадлен споделя, че в пордукцията се използват само и единствено сертифициарани суровини и работят с доказали се доставчици. Това е изцяло повлияно от желанието за качеството на крайният продукт. Мадлен отблеязва,че е безкомпромисна, когато става въпрос за качество. “Слогана на La Mell Cоsmetics сам по себе си говори много One of a Kind!” допълва тя.


Основните кампании на La Mell Cosmetics са взимане на участие в изложения в Българкия, като през 2022 година са посетили четири такива. “Амбицията ни е в близко бъдеще е да сме позиционирани на изложения извън България. Защото качествената козметика се цени по цял свят.” Мадлен разказва и за други проекти, които са свързани основно с увеличаване на гамата продукти. В момента тя работи върху проект, който не свързан с производството на козметика. За момента тя избира да го запази в тайна, като ще ни разкаже повече за това в бъдеще.


Създаване на собствена козметична марка – PRIVATE LABEL


Ако имате интерес да създадете собствена козметична марка, La Mell Cosmetics притежава експертен опит, както производствен и технологичен капацитет да произведе и брандира Вашата собствена козметична марка. Предложените стандартизираните суровини, затвореният цикъл на производство и доказаните професионалисти, с които работим ни позволяват да Ви гарантираме, че крайният резултат ще е качествен и успешен продукт.


При създаването на индивидуална марка козметика, проектът може да отнеме около 6 месеца. Това е в следствие на пълно съдействие от самото начало на създаването на продукта до пускането им на пазара. Това включва и насоки за реализация и позициониране на продукта. За повече информация може да посетите офиса ни в град Шумен като в близкото бъдеще ще има локации и в по-големите градове. За контакти по телефон, може да се свържете на +359888063104 или да изпратите имейл на office@lamellcosmetics.com.

 

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page