top of page

Ден на отворените врати заедно със Swiss Education Group

Изборът на всеки младеж обвързан с продължение на висше обучение след 12-ти клас е важно решение за неговото бъдеще. Този избор е не лесен процес, който зависи от най-различни фактори било то лични предпочитания, финансови възможности и качество на обучение от университетите.


Пътят, който всеки бъдещ студент и неговото семейство поемат е стандартно онлайн проучване, посещение на изложение или среща с образователен консултант. Но този обмен на информация не винаги е достатъчен, за да се вземе правилното решение. Именно заради това събитието Деня на Отворените Врати на Swiss Education Group се отличава, защото кани бъдещи студенти лично да посетят кампуса на три от четирите колежи в Швейцария Hotel Institute Montreux, Swiss Hotel Management School и César Ritz Colleges Switzerland. За четвъртия кулинарен колеж Culinary Arts Academy Switzerland има отделна програма за посещение, за която може да разберете повече на този линк. Тези събития се организират с цел младежите сами да изградят своето мнение и нагласа като се докоснат до атмосферата, отношението на учителите и самите условия в кампусите.


По тази тема ще ни разкаже повече регионалния мениджър на Swiss Education Group Кристина Кирилова.


За младежите, които имат интерес към образованието в чужбина, SEG предлагат развитие в сферата на туризма, хотелиерството и бизнеса. Техните образователни програми са насочени към предприемачество, инновации и управление на бизнеса. Важно е да се отбележи, че кариерното развитие на студентите е по-широко от общо възприетото мнение на всички нас, когато чуем хотелиерство.Само няколко от приносите обвързани с посещението на Деня на Отворените Врати:

  • Ще науча какво е да си студент в SEG

  • Личен контакт със студенти и учители

  • Възможност да участваш в лекции

Повече информация за самото събитие и програма:

Събитието Деня на Отворените Врати е свободно за регистрация за младежи и техните родители. То се организира стандартно в Понеделник и Вторник като има специално изградена програма. Посещението на място е много полезно, защото е обвързано с емоция и докосване до образователната атмосфера на трите колежа. Това събитие е подходящо както за родителите така и за бъдещите студенти, като и двете групи имат възможност да получат отговор на въпросите, които ги вълнуват.


Това, което се изисква е да се направила предварителна регистрация тъй като местата са ограничени и е нужно е да се заплатят билети до Швейцария. За всичко друго ще се погрижат Swiss Education Group, включително нощувка, превоз и обяд. Следващите дати на събитието може да намерите тук.За въпросите свързани със самото кандидатстване,цени и стипендии остава на разположение Кристина Кирилова. И ако не си сигурен дали това е правилното образование за теб, е най-лесно да си организираш това пътуване и от самото преживяване да направиш своя избор.

Как да разбера дали образованието към Swiss Education Group e правилното за мен?

  • Зареждаш ли се от общуването с други хора?

  • Харесваш ли динамичните и социални среди?

  • Готов ли си да сложиш нуждите на другите пред своите?

  • Допада ли ти да създаваш позитивна емоция към другите хора?


Това са само няколко от основните характеристики, които описват един човек, който би си паснал отлично в сферата на туризма и хотелиерството. Страст към тази индустрия пламък и искра в очите на бъдещите студенти са факторите, които подсигуряват прием към Swiss Education Group. Образователния и кариерния успех е изцяло обвързан със желанието за развитие в тази сфера.Ако си взел решение да продължиш образованието си с SEG, имаш възможност да избереш от няколко различни поскои. Някои от тези са организиране на събития, предприемачество, HR, консултантсво и други. С помощта и съдействието на Кристина е възможно да намерите правилният път и посока за вашето бъдеще.

Пълното интервю с Кристина Кирилова може да намерите тук.

 


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page