top of page
  • Снимка на автораACTIONCOACH

Бизнес на върха.

Настоящата публикация е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и ActionCoach с цел развитие на мисията на фондацията.


Колко време отделяте, за да планирате развитието на бизнеса си?

100 от най-успешните компании в България отделят поне по 1 ден на всяко тримесечие, за да създадат план за растеж.

Сега и вие имате шанса да го направите, като почерпите от опита на доказани специалисти в сферата.


Запишете се за онлайн конференцията “Бизнес на върха” - събитие, което се провежда в над 83 държави от цял свят с хиляди собственици на бизнеси, на всеки 3 месеца.


Какво включва събитието:

3 лекции от водещи експерти и собственици на бизнес - ще получите професионални и приложими съвети в сферата на маркетинга, финансите и бизнес развитието.

Създаване на 90-дневен план за растеж - планирайки развитието на вашия бизнес в 5 ключови области стъпка по стъпка, вие ще получите ясна картина, която ще ви доведе до желаната цел.

Изготвяне на бизнес стратегия - ще създадете индивидуална и конкретна стратегия за растеж на вашия бизнес, чрез която да увеличите оборота си с над 39% и брутната печалба с над 61%.

Достъп до успешни бизнес практики от над 1000 бизнес треньори на ActionCoach, приложими за всеки един бизнес и индустрия.

Обмяна на опит, знания и идеи с над 50 предприемачи, мениджъри и собственици на бизнеси в България и 10 бизнес треньора на ActionCoach.


Кога: 3 и 4-ти декември

Къде: Онлайн, Zoom


За записване и подробности https://growthclub.actioncoach.bg/



Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.






0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page