top of page
  • Снимка на автораSmallTalk

Как Smalltalk променя животи? част 1


Проследете днешния ни разговор внимателно, особено ако се интересувате от смели решения и дигитален маркетинг. Обещаваме Ви много вълнуващи емоции и знания. За тях в следващите редове се доверяваме на Весела Илиева от Digital Marketing Associate!




- Как променяте животите на Вашите участници? Каква е Вашата история?


- За мен пандемията донесе много предизвикателства, а и смели решения, които промениха напълно живота ми. Като много други млади хора в България, не бях доволна от начина, по който се стичаше живота ми до този момент, но и знаех, че мога да постигна повече, ако не се предавам и инвестирам време, и желание, в своето професионално израстване. И така, преди повече от година направих една от най-смелите крачки напред - заминах за чужбина, за да уча това, което винаги съм искала.


Месеци на не малко трудности и провали, много хъс и подкрепа по-късно, вече работя в друга сфера, в прекрасна атмосфера, която ме мотивира и кара да искам и да опитвам нови и нови неща. И всичко започна в един летен следобед, в който попаднах на българска платформа, която предлага съвет и разговор с професионалист в дадена сфера. Като се замисля, понякога на човек му трябва просто усмивка и съвет, за да постигне толкова много...


- Защо дойдохте при SmallTalk.BG?


- Тъй като около мен нямаше никой, който да работи в сферата на Дигиталния маркетинг по онова време, четях много, гледах различни уебинари по темата и вече си представях, че искам да продължа академичното, а и професионалното си развитие, в тази сфера. Но ми трябваше просто някой, който да отговори на въпросите ми, да ми разкаже как е минал през същия път, на който се намирах в този момент, и какво го е мотивирало. SmallTalk.BG обещаваше точно това.


- Как подходиха към Вашия, така наречен, "проблем"?


- Съвсем по приятелски, непринудено. Тогава, все още, важаха всички противоепидемични мерки, така че нямах възможност да се видя с ментора си на живо, така че проведохме онлайн срещите си. Спомням си, че си бях взела химикал и лист, за да си водя записки, защото не знаех с какво мога да участвам.


Вместо това, на екрана срещу мен се усмихна един млад българин, който знае, може, и се гордее с това, което е постигнал. И най-вече - беше готов да отговаря на всеки мой въпрос, да ме съветва, да ми каже какво мога да направя, за да успея.


- Каква е разликата в сравнение с останалите платформи и защо предпочетохте SmallTalk.BG?


- Преди да попадна на SmallTalk.BG, мислех, че подобен тип менторски услуги се случват само в чужбина или срещу доволно голяма сума пари. В случая, съвсем безплатно и безкористно, можех да говоря за притесненията си, без някой да се подиграе или да завърти очи. Основната разлика е, че хората зад SmallTalk.BG те карат да участваш в приятелси разговор, от който извличаш полза и удоволствие.

- По какъв начин работата на SmallTalk.BG допринася за положителната промяна в живота и работата на участниците?


- Платформата може да даде наистина много на участниците. Не само networking и примери за успех, а индивидуално отношение, внимание, и ценни съвети. Важното е да има желание за развитие от отсрещната страна, разбира се.


- Какъв отзив бихте оставили за работата на SmallTalk.BG?


- Продължавайте в същия дух, променяте животи! На всеки му трябва малко мотивация и добро отношение, а вие предоставяте по много и от двете. Вярвам, че ако всеки в България раздава добрина, нещата биха били много по-простички и приятни.


- А какво е посланието Ви към другите хора?


- Може да звучи банално от устата на някой, който счита себе си за успял в начинанието, което си е поставил, но трудности ще има. Винаги.


За съжаление много често ще срещате откази, недобронамерени хора, както и такива, които не проявяват интерес към Вас. Но има и малка част от истински сърцати, отдадени на каузата, и добри наши сънародници, които да ти подадат ръка и да помогнат за твоя успех. Ей така, просто защото са страхотни. SmallTalk.BG е един такъв пример!



0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page