top of page

Кето хранене с Mongos в Mangera


В днешната статия ви представяме едно от най-добрите решения за тези от вас, които спазват кето диета и са фенове на кето храненето, а именно Mongos купите в ресторант Манджера:



Какво е Mongos и защо отговаря на кето храненето?


Mongos е уникална концепция за здравословно хранене, която може да удовлетвори много от съществуващите начини на хранене, включително кето режима. Тя се базира на индивидуален избор на всяка една от съставките в нашата купа. В основата е предпочитаният от нас протеин като селекцията е доста голяма. Включени са само подбрани и висококачествени меса, риби и морски дарове, както и предпочитаните от вегетарианците протеини. По желание можем да добавим и въглехидрат, както и любимите ни зеленчуци. Като става въпрос за кето храненето бихме избегнали кореноплодните. Не пропускаме множеството азиатски притурки. Завършваме с избор на сос, който придава финалния щрих на нашата Монгос купа.

Приготвя се за кратко на висока температура, което прави зеленчуците хрупкави, месото крехко, а всички съставки хомогенизирани.

Пълната симбиоза е тайната на отличния Монгос вкус.

За кето режима Монгос се оказва изключително подходящ, тъй като протеинът е от най-съществено значение.



Как решихте да предлагате Mongos?

Mongos беше липсващия щрих, който да допълни менюто в Манджера. Просто нашата концепция предразполагаше това да се случи, защото Mongos допълва останалите ни витрини / топли ястия, студени ястия, десерти/ , както и Стрийт менюто ни с бургери и пици.



Защо е важно балансираното хранене?

Балансираното хранене редом със спорта е в основата на пълноценното ни съществуване, за да сме здрави и да изпълняваме ежедневните си задължения и да следваме мечтите си. И разбира се, за да се чувства организма по-свободен и лек.

Може да ни избави от редица напреднали заболявания, изчиствайки организма ни.



Какво включват mongos купите?

Монгос купите вкючват протеин, въглехидрат, зеленчуци и сосове. Протеините ни са пилешко филе, пуешко филе, млечно телешко, телешки език, телешко бон филе, патешко бон филе, свинско бон филе, бяла риба, сьомга, скариди, яйца, тофу, сейтан и още доста. Част от зеленчуците са лук, морков, броколи, едамаме, аспержи, гъбки, три вида зеле, два вида пипер и още. Въглехидратите ни включват оризови и стъклени нудли, жасминов ориз, императорски ориз и диетичния басмати.



Къде в България се предлага mongos?

Единствено в Манджера можете да опитате Mongos купи в цяла България!

За поръчки и резервации: 089 222 2861 info@mangera.bg

ул.”Света Ирина’ 5, 9000 Варна - срещу майчин дом



За кого е подходящ Mongos?

Mongos е 100% подходящ за хора на всички възрасти, защото освен здравословен е и вкусен. Приготвя се с много малко мазнина на гладка плоча и на висока температура, която прави зеленчуците хрупкави, а месата крехки.



Какво е вашето послание за читателите?

Да се грижат за здравето си и да се хранят с качествена храна и пресни висококачествени продукти, а именно такива, каквито предлагаме ние в нашия Mongos и в МАНДЖЕРА като цяло!

Бъдете здрави!

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page