top of page

Отървете се от визитките за еднократна употреба!

Настоящата публикация не е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и SmartCards с цел развитие на мисията на фондацията.



Представяме ви SmartCards.tech устойчивата, безконтактна алтернатива.

Базираният в България технологичен стартъп SmartCards.tech пуска на пазара първата в България дигитализирана визитна картичка през 2017г. Революционирайки остарялата бизнес необходимост, SmartCards.tech рационализира трансферите на контакти, предоставяйки безконтактно решение и по този начин спестява милиони визитки от сметището.

С отчетените 27 милиона визитки, отпечатвани ежедневно в световен мащаб, 88% от които се хвърлят в рамките на една седмица след предаването им, SmartCards.tech предлага устойчива, елегантна и безконтактна алтернатива на българските потребители.

Иновативната технология позволява на потребителите да импортират своите контакти и да ги актуализират при необходимост - което означава, че няма повече нужда от печатане на нови визити при промяна на професия или смяна на телефон/имейл. Споделянето на контакти е лесно, просто доближете или сканирайте вашата визитка SmartCards.tech със смартфон, за да споделите безпроблемно контактите си.

Устойчивият ергономичен дизайн на SmartCards.tech е изработен от материали за многократна употреба, създавайки екологична и издръжлива карта, която ще устои на времето.

SmartCards.tech е достъпен за онлайн покупка на цени, започващи от 49.99 лв. Потребителите могат да изберат да персонализират своята визитка, като се предлага персонализиран печат за 69.99 лв.

SmartCards.tech революционизира индустрията за визитки и насърчава потребителите да се откажат от визитната картичка за еднократна употреба.



Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page