top of page

Екип

Екипът на Фондация “Започни Млад” се състои от професионалисти с богат опит както в предприемачеството, така и във финансите, бизнес развитието и преговорите. Ние сме силно мотивирани да допринесем за устойчивото развитие и успеха на българските предприемачи и организации.

Пламен Попов е Учредител и член на Управителния Съвет на Фондация "Започни Млад" и управляващ собственик на технологичната компания SmartCards. Съосновател и изпълнителен директор на списание "Български предприемач" BEM.BG с награда за медия на годината от "Награди за мода, стил и шоу бизнес" 2021 г. Създател и на националната социално-образователна кампания "Аз събуждам България" в партньорство с Министерството на Труда и Социалната политика 2017 г. Автор на бизнес наръчниците "Предприемачът", "Победителят", "Преговаряй с Мен" и ко-автор в "Как да стартираш бизнес без собствен капитал". 

Ива Павлова е Учредител и член на Управителния Съвет на Фондация "Започни Млад” и основател и главен оперативен директор на технологичната компания SmartCards. Съосновател и технически директор на списание "Български Предприемач" BEM.BG с награда за медия на годината от "Награди за мода, стил и шоу бизнес" 2021г. Автор на бизнес наръчника "Първо Впечатление" и ко-автор в "Как да стартираш бизнес без собствен капитал". Носител на наградата "Бизнес Дама на Годината" в категория Млад Предприемач до 28 години през 2020 г.

bottom of page