пт, 08.10 | Plovdiv

START YOUNG PLOVDIV

Осмели се да стартираш собствен бизнес.
START YOUNG PLOVDIV

Time & Location

8 окт, 19:00 – 10 окт, 23:00
Plovdiv, Plovdiv, Bulgaria

About the Event

“Започни млад / Start Young ” на Списание “Български предприемач” е 50-часово събитие, предназначено да осигури превъзходно практическо обучение за начинаещи предприемачи. Започвайки с петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез brainstorm с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Участниците създават работещи стартиращи компании по време на събитието и са в състояние да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от местните предприемачи. Уикендът е съсредоточен около действия, иновации и образование.

Независимо дали участниците търсят обратна връзка за идея, съосновател, специфични набори от умения или екип, който да им помогне да изпълнят проекта си, Start Young е идеалната среда, в която да тестват идеята си и да направят първите стъпки към стартирането на собственото си начинание.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне младите предприемачи в града  чрез образование, популяризация и вдъхновение.

Събитието се извършва под патронажа на Общината и наградата ще бъде връчена в последния ден от събитието.

Tickets
Цена
Колич.
Общо
 • УЧАСТИЕ С ИДЕЯ
  BGN 0
  BGN 0
  0
  BGN 0
 • УЧАСТИЕ КАТО ГОСТ
  BGN 0
  BGN 0
  0
  BGN 0
ОбщоBGN 0

Share This Event