top of page

Присъедини се към

ЗАПОЧНИ МЛАД

ще ти помогнем да стартираш реализацията на своята бизнес идея
СЕГА 

ЗА НАС

Какво е
Започни Млад?

„Start Young“ на списание „Bulgarian Entrepreneur“ е 50-часово събитие, създадено да предостави отлична практическа подготовка за начинаещи предприемачи. Започвайки в петък вечер с презентации на концептуални проекти и изграждане на екипи, събитието продължава с брейнсторминг с помощта на ментори, разработване на бизнес модели и създаване на основни прототипи, завършвайки с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Участниците създават работещи стартъпи по време на събитието и могат да си сътрудничат с хора с подобни интереси извън ежедневните си мрежи. Всички екипи провеждат дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от местни предприемачи. Уикендът се фокусира върху действие, иновации и образование.

Независимо дали участниците търсят обратна връзка за идея, съосновател, специфични умения или екип, който да им помогне да завършат проекта си, „Start Young“ е идеалната среда за тестване на вашата идея и предприемане на първите стъпки към стартиране на собствен бизнес.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като целта му е да подкрепи младите предприемачи чрез образование, популяризиране и вдъхновение.

Нашата идея е да сбъднем мечтите на повече млади хора в нашия град заедно, използвайки силата на местните медии, институции и бизнеси.

393660371_741034424704953_2033848785858299930_n.jpg

Кадри от събитието ни в София

NETWORKING

Как протича едно
събитие?

19:00 НАЧАЛО на кастингите

 

ЗАЛА ИСКАМ ДА СТАРТИРАМ БИЗНЕС:

Младежите ще презентират за 40 секунди своята стартъп идея и ще имат възможност да се свържат с ментор от бизнеса, с който да разработят бизнес план и да презентират готовата възможност пред жури и инвеститори, които да подпомогнат идеята.

ЗАЛА ТЪРСЯ РАБОТА:

Младежите ще се представят в рамките на 40 секунди и ще имат възможност да бъдат наети на стаж., а след него на постоянен трудов договор.

 

21:00 КРАЙ

393834899_741036888038040_8238813655112640198_n.jpg
Hero.png

Светът на бизнеса те очаква
стани част от него сега

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Upcoming events

Нашите цели

Практическо обучение от опитни предприемачи

Да се насърчава предприемаческото мислене у младите хора.

Нетъркинг с млади и отворени умове

Началото на нещо ново и невероятно

Свързваме бизнеса със средното и висшето образование и местното управление

Възможност да намерите стажанти, които да станат вашите отлични служители.

viber_image_2024-01-17_18-10-07-224_edit

Отзиви за Започни Млад

Аспарух Аспарухов

DJIA

Уникална среща със студенти с енергия, страст, емоция и искра в очите. Това усещане е незаменимо - аудитория, която те слуша в захлас, черпи опит от утвърдени бизнес лидери, доценти и обществени фигури.

Милен Добрев

РИК

Имахме удоволствието да бъдем част от инициативата и само за 3 дни младите хора разработиха и представиха невероятни бизнес идеи. Конкуренцията беше ожесточена. Затова подкрепяме не само победителите, но и осигуряваме допълнителни награди!

Венелин Бабанов

Нов Дом 1

Благодарим за поканата да бъдем част от чудесната инициатива START YOUNG. Ние подкрепяме младите български бизнес таланти и вярваме в светлото бъдеще, което ги очаква.

Свържи се с нас

Благодарим за връзката

Artboard 1 copфy 3.png
bottom of page