top of page

пт, 04.06

|

Ruse

START YOUNG RUSE

Осмели се да стартираш собствен бизнес

Регистрацията е затворена
Виж други наши събития
START YOUNG RUSE
START YOUNG RUSE

Час и място

04.06.2021 г., 16:00 ч. Гринуич+3 – 06.06.2021 г., 20:00 ч. Гринуич+3

Ruse, pl. "SVOBODA" 4, 7000 Ruse Center, Ruse, Bulgaria

Гости

За събитието

“Започни млад / Start Young Ruse” на Списание “Български предприемач” е 50-часово събитие, предназначено да осигури превъзходно практическо обучение за начинаещи предприемачи. Започвайки с петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез brainstorm с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Участниците създават работещи стартиращи компании по време на събитието и са в състояние да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от местните предприемачи. Уикендът е съсредоточен около действия, иновации и образование.

Независимо дали участниците търсят обратна връзка за идея, съосновател, специфични набори от умения или екип, който да им помогне да изпълнят проекта си, Start Young е идеалната среда, в която да тестват идеята си и да направят първите стъпки към стартирането на собственото си начинание.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне младите предприемачи в град Русе чрез образование, популяризация и вдъхновение.

Споделете това събитие

bottom of page