top of page

пт, 13.05

|

Ruse

START YOUNG RUSE

Осмели се да стартираш собствен бизнес.

Registration is Closed
See other events
START YOUNG RUSE
START YOUNG RUSE

Час и място

13.05.2022 г., 19:00 ч. Гринуич+3 – 15.05.2022 г., 20:30 ч. Гринуич+3

Ruse, pl. "SVOBODA" 2, 7000 Ruse Center, Ruse, Bulgaria

Гости

За събитието

🚀 „Започни млад“ e тридневно онлайн събитие в подкрепа на млади предприемачи. През 2022 сп. „Български предприемач“ ще проведе 50-часовото събитие за подкрепа на предприемачи, които искат да стартират собствен бизнес. „Започни млад“ има за цел да осигури практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи чрез финансиране, подкрепа от ментори и партньори, откриване на съмишленици за създаване на бизнес и предоставяне на среда за изява.

„Започвайки в петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез brainstorm с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури“, коментира Пламен Попов – съосновател на инициативата.

⏰ Стартът на събитието ще бъде на 13.05 от 19:00 до 21:00 часа, а финалът и обявяването на победителите на 15.05  от 18:00 до 20:00 часа.

👉„Участниците създават работещи проекти по време на събитието и имат възможност да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от успешни предприемачи. Създадохме формата „Започни млад“, за да запалим предприемаческия огън у подрастващите, да им създадем среда, в която да усетят напрежението на истинския живот, но и сладкото чувство за постигане на резултат след усилен труд“, коментира Ива Павлова – съосновател на инициативата.

👇 Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне начинаещите предприемачи чрез образование, популяризация и вдъхновение. В събието е подходящо за предприемчиви личности на всяка възраст, както и за хора, които търсят реализация и биха искали да станат част от иновативен и успешен екип. Специално подбрано жури, което включва представители на бизнеса и образованието ще отличи най-добрите екипи, които ще получат награди от партньорите на събитието.

🏆 Жури:

Marck de Turck - Free Boss

Милена Попова - Сороптимист Русе 

доц. Даниeл Павлов - РУ "Ангел Кънчев"

Таня Тодорова - Началник отдел "Образование, спорт и младежки дейности", Община Русе

Зузи Симиджийска - Ген Ключове България

Явор Въртинков - 1 ГАЗ 

Емил Йонидов - Unistate Broker

Никола Петров  - ЛИТИУМ ООД 

Кристиан Кирилов - myPOS 

Борислава Киркова - Alpha Group Bulgaria 

⭐️ Ментори и партньори:

Галин Димитров - East Accelerator 

Васил Танев - Action coach

Виолета Желева - Ваканция М

Сияна Младенова - Smarty Universe

Светослав Романов - CleanWater

Александра Карпузова - The Fever Lab

График:

Петък:

19:00 НАЧАЛО с Водещите Цветелин Николов и Пламен Попов

19:05 Среща с партньорите на събитието

19:15 Запознайте се лично с нашите бизнес ангели

19:40 Играта започва

19:45 Чуйте новите идеи и изберете една

20:20 Менторите избират

20:40 Стани част от екип

21:00 КРАЙ на ДЕН 1

Събота:

Онлайн работа на екипите с менторите

Неделя:

18:00 НАЧАЛО С Водещ Цветелин Николов и Пламен Попов

18:05 Посланието на журито

18:30 Моментът на истината - презентациите започват

20:30 Журито решава

20:15 Обявяване на победителя

20:30 КРАЙ

Часовете са ориентировъчни като е възможно времето за провеждане да бъде леко удължено.

Пламен П. Попов е управляващ собственик на технологичната компания Smartcards.tech. Съосновател и изпълнителен директор на списание „Български предприемач“ (BEM.BG) с награда за медия на годината от „Награди за мода, стил и шоу бизнес“ 2021г. Създател и на националната социално-образователна кампания „Аз събуждам България“ в партньорство с Министерство на труда и социалната политика 2017г. Автор на бизнес наръчниците „Предприемачът“, „Победителят“, „Преговаряй с мен“ и ко-автор в „Как да стартираш бизнес без собствен капитал“. Пламен Попов е  учредител и член на управителния съвет на фондация „Започни млад“.

Ива Павлова е основател и главен оперативен директор на технологичната компания Smartcards.tech. Съосновател и технически директор на списание „Български Предприемач“ (BEM.BG) с награда за медия на годината от „Награди за мода, стил и шоу бизнес“ 2021г. Автор на бизнес наръчника „Първо впечатление“ и ко-автор на „Как да стартираш бизнес без собствен капитал“. Носител на наградата „Бизнес дама на годината“ в категория Млад Предприемач до 28 години през 2020 г. Ива Павлова е  учредител и член на управителния съвет на фондация „Започни млад“.

Билети

 • УЧАСТИЕ С ИДЕЯ

  ИМАШ БИЗНЕС ИДЕЯ? ПРЕДСТАВИ Я ПРИ НАС!

  0,00 лв.
  Продажбата приключи
 • УЧАСТИЕ КАТО ГОСТ

  Този билет е за теб, ако искаш да се включиш в екип на някой с бизнес идея или просто искаш да наблюдаваш процеса.

  0,00 лв.
  Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page