top of page

пт, 25.02

|

Стрийминг онлайн в fb групата ЗАПОЧНИ МЛАД

START YOUNG VARNA

Осмели се да стартираш собствен бизнес.

Registration is Closed
See other events
START YOUNG VARNA
START YOUNG VARNA

Час и място

25.02.2022 г., 19:00 ч. Гринуич+2 – 27.02.2022 г., 20:30 ч. Гринуич+2

Стрийминг онлайн в fb групата ЗАПОЧНИ МЛАД

Гости

За събитието

🚀 „Започни млад“ e тридневно онлайн събитие в подкрепа на млади предприемачи. През 2022 сп. „Български предприемач“ ще проведе 50-часовото събитие за подкрепа на предприемачи, които искат да стартират собствен бизнес. „Започни млад“ има за цел да осигури практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи чрез финансиране, подкрепа от ментори и партньори, откриване на съмишленици за създаване на бизнес и предоставяне на среда за изява.

„Започвайки в петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез brainstorm с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури“, коментира Пламен Попов – съосновател на инициативата.

⏰ Стартът на събитието ще бъде на 25.02 от 19:00 до 21:00 часа, а финалът и обявяването на победителите на 27.02  от 18:00 до 20:00 часа.

👉„Участниците създават работещи проекти по време на събитието и имат възможност да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от успешни предприемачи. Създадохме формата „Започни млад“, за да запалим предприемаческия огън у подрастващите, да им създадем среда, в която да усетят напрежението на истинския живот, но и сладкото чувство за постигане на резултат след усилен труд“, коментира Ива Павлова – съосновател на инициативата.

👇 Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне начинаещите предприемачи чрез образование, популяризация и вдъхновение. В събието е подходящо за предприемчиви личности на всяка възраст, както и за хора, които търсят реализация и биха искали да станат част от иновативен и успешен екип. Специално подбрано жури, което включва представители на бизнеса и образованието ще отличи най-добрите екипи, които ще получат награди от партньорите на събитието.

🏆 Жури:

Даниeл Павлов от РУ Ангел Кънчев

Marck de Turck

Данаил Пенев от Tracking bg

Никола Петров от Литиум

Биляна Павлова от Сороптимист

Стела Иванова - главен продуктов директор myPOS

Емил Йонидов от UniState Broker

Борислава Киркова от The Alpha group

⭐️ Ментори:

Мирослав Ангелов от mka finance

Светослав Романов от Clean water

Явор Въртинков от 1gaz

Галин Димитров от East Accelerator

Павел Павлов от bem.bg

Чави Вияреал от BCA

Action coach - още не са обявили кой щт всички ще бъде ментор

Сороптимист - Теодора Лишева

Виолета Желева от Ваканция М

Здравко Донков от Smartity

Мария Цветкова от Gene Keys

Кристина Михайлова от Swiss Education Group

⭐️ Партньори:

V&P Residence club, Нов Дом 1, Smarty Universe , СРСНПБ, AndyVil, STEAM , ECOM Solutions

👉 Повече за организаторите:

Пламен П. Попов е управляващ собственик на технологичната компания Smartcards.tech. Съосновател и изпълнителен директор на списание „Български предприемач“ (BEM.BG) с награда за медия на годината от „Награди за мода, стил и шоу бизнес“ 2021г. Създател и на националната социално-образователна кампания „Аз събуждам България“ в партньорство с Министерство на труда и социалната политика 2017г. Автор на бизнес наръчниците „Предприемачът“, „Победителят“, „Преговаряй с мен“ и ко-автор в „Как да стартираш бизнес без собствен капитал“. Пламен Попов е  учредител и член на управителния съвет на фондация „Започни млад“.

Ива Павлова е основател и главен оперативен директор на технологичната компания Smartcards.tech. Съосновател и технически директор на списание „Български Предприемач“ (BEM.BG) с награда за медия на годината от „Награди за мода, стил и шоу бизнес“ 2021г. Автор на бизнес наръчника „Първо впечатление“ и ко-автор на „Как да стартираш бизнес без собствен капитал“. Носител на наградата „Бизнес дама на годината“ в категория Млад Предприемач до 28 години през 2020 г. Ива Павлова е  учредител и член на управителния съвет на фондация „Започни млад“.

Билети

 • УЧАСТИЕ С ИДЕЯ

  ИМАШ БИЗНЕС ИДЕЯ? ПРЕДСТАВИ Я ПРИ НАС!

  0,00 лв.
  Продажбата приключи
 • УЧАСТИЕ КАТО ГОСТ

  Този билет е за теб, ако искаш да се включиш в екип на някой с бизнес идея или просто искаш да наблюдаваш процеса.

  0,00 лв.
  Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page