top of page
Снимка на автораMarc de Turck

Защо решенията ти не се сбъдват

Очаквайте възможност за промяна с Марк де Турк - основателят на FreeBoss. В този брой на „Български Предприемач“ имаме удоволствието да ви запознаем с човека, който пренаписва правилата на лидерството и управлението на хора с уникалния си подход.



„Чест е да бъда тук и да споделя своята стратегия за успех,“ започва Марк. Макар че идеята за „Закона на привличането“ е широко разпространена благодарение на книгата и филма „Тайната“, Марк внася яснота и практичност в тази теория. „Практически мнозина са чували за „Закона на привличането“, но неговото разбиране е често толкова абстрактно, колкото и недостъпно“.


С поглед, насочен към реалността, Марк подчертава значението на действията и решенията и как те са ключови за постигането на реален прогрес. „Във FreeBoss преподаваме уникален метод, който помага на хората не само да визуализират желанията и мечтите си, но и да ги превърнат в реалност.“


Марк разказва, че в предстоящият уебинар, който FreeBoss организира, хората ще научат не само защо „Законът на привличането“ често остава само в мислите ни, но също така и как да се справим с това да го приложим на практика. „Обещавам ви, че ще бъде вълнуващо. Ще покажем точно и ясно процесите, които позволяват на хората да видят практичния и реален път към техните желания.“


Споделяйки знанията си, Марк изтъква обичайните заблуди, които стоят между хората и техните цели. „Всички искаме успех незабавно, но всъщност истината е, че това отнема усилия и понякога – време.“


Марк акцентира и върху важността на измеримите резултати. „Всяко решение в бизнеса трябва да има измерима цел“, заяви той. Според него, ключът към успеха се крие в анализа на данни и адаптирането на стратегиите според реалните резултати. Създателят на FreeBoss подчерта също, че иновациите трябва да са в основата на всяка бизнес концепция, а да се страхуваме от промените означава да оставим бизнеса си в миналото.


Сред споделените истории, Марк разказа за предизвикателството при въвеждането на нов продукт на пазара и как екипът му е преодолял тази пречка. „Клиентите не знаеха, че имат нужда от продукта ни, докато не им показахме как може да решава техните ежедневни проблеми,“ спомена той.


Марк ни разкри и своя подход към обучението на персонала и насърчаването на личностно развитие в рамките на компанията. Той наблегна на инвестицията в хората, която е също толкова важна, колкото инвестицията в продуктите и услугите. Той призова слушателите да се стремят към създаване на култура на учещи се организации, където всеки има възможността да расте и да допринася за общия успех.


Марк призова всички нас да вземаме смели решения и да не се страхуваме от неизвестното. „Да се рискува и да се експериментира е същността на предприемачеството. Не се колебайте да изследвате нови територии – така се откриват най-великите възможности“, заяви той.


За финал Марк отправи призив: „Поддържайте култура на иновации в бизнеса си и бъдете готови за предизвикателствата на утрешния ден. Елате на 20-и февруари в 16:00 часа за нашия уебинар на тема „Защо решенията ти не се сбъдват – онлайн уебинар”, и ще ви покажем как да превърнете желанията и целите си в реалност“


За повече информация относно FreeBoss, Марк де Турк и предстоящият уебинар, моля посетете https://freeboss.bg/event/law-of-attraction/. Не забравяйте да следвате и нашите канали в социалните медии за още вдъхновяващи истории от света на бизнеса.



0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page