top of page

Защо смарт визитките са ключови за успеха в намирането на контакти

В днешния бърз темп на бизнес света, първото впечатление е всичко. Като предприемач често имате само една възможност да впечатлите потенциални партньори или клиенти. Традиционните визитки са били основният инструмент за установяване на контакти години наред, но бързо стават остарели и неефективни. Тук идват интелигентните визитки от SmartCards.tech, които революционизират начина, по който установявате контакти. Ето защо те са задължителни за всеки, който иска да остави трайна следа в сърцата на хората. Поканили сме основателката на SmartCards.tech - Ива Павлова, за да ни разкаже за самите визитки.


Как слагате край на физическия безпорядък?


В дигиталната ера никой не иска да носи стек от хартиени визитки, които лесно могат да се изгубят, повредят или забравят. Смарт визитките премахват нуждата от физически натоварване, като ви позволяват да установявате контакти моментно и безпроблемно.


Вярно ли е, че информацията в смарт визитката може да се актуализира по всяко време, навсякъде?


Един от най-досадните аспекти на традиционните визитки е постоянното печатане. Променен телефонен номер или работна позиция означава пренапечатване и повторно разпространение. Със смарт визитките можете да актуализирате вашата информация в реално време, като се уверявате, че контактите ви винаги имат достъп до нея.


Какъв е смисъла от металната визитка?


Хората постоянно ме питат “какъв е смисъла от метална визитка?”

Причината да имате метална визитка е, че другите нямат, ще бъдете уникални и ще ви запомнят. Първоначално предлагахме прозрачни визитки, които също доста се набиват на очи и хората винаги се изненадваха приятно, но след като почнахме да се разрастваме, искахме да предлагаме наистина луксозни продукти и решихме да произведем метални визитки, които напомнят на металните кредитни карти. За разлика от хартиените визитки, които се прибират по джобовете и по-късно се изхвърлят, металната визитка наистина хваща окото и няма как да ви забравят. Срещнах човек миналата седмица, който ме е виждал на събитие пред 3 години и каза “ти си Ива с металните карти!", а дори не сме поддържали връзка. Това наистина е най-добрия маркетинг на първа среща!


Екологични ли са смарт визитките?


Като предприемачи, всички ние трябва да се стремим към устойчивост и опазване на околоната среда. Липсата на гори би могла да доведе то екологичен катарзис и наводнения, затова е добре да намалим разхода на хартия. Смарт визитките са многократно използваеми, екологично чисти алтернативи на хартиените визитки, които често завършват в кошчето. Като преминавате към дигитален формат, не само сте по-модерни, но също така допринасяме и за опазването на околната среда.


Не само екологични, но и изключително ефективени! Силата на бизнес нетуъркинга често се крие в последващите действия. Смарт визитките улесняват този процес чрез лесна интеграция тъй като запазват контакта за секунди. Това улеснява поддържането и развитието на новите ви отношения с течение на времето.


Също така чрез новаторски технологии като смарт визитките, вие се позиционирате като лидер във вашата област. Със сигурност ще направите впечатлвинв със смарт визитката си, което ще направи вас и вашия бизнес запомнящи се.


По-изгодни ли са смарт визитките в дългосрочен план?


Първоначалната цена на смарт визитките може да е по-висока от тази на традиционните, но дългосрочните ползи — като възможността за актуализация на информация и повторна употреба на картата — ги правят изгоден избор в дългосрочен план и спестяват средства тъй като смарт визитките имат живот 100 000 докосвания, което би могло да бъде повече от 10 години. А и предоставяме доживотна гаранция. Имаме продукти започващи от 29 лв - визитките с готов дизайн и продукти на стойност 270 лв металните персонализирани визитки.Установяването на контакти е ключов аспект от предприемачеството и в свят, който бързо се дигитализира, смарт визитките са логичната следваща стъпка. От удобство и персонализация до екологични съображения, тези карти предлагат множество предимства, които ги правят значително по-ефективни от традиционните визитки. Не е ли време да подобрите вашата визитка? Изберете смарт визитките от SmartCards.tech днес и направете всяко първо впечатление незабравимо.
0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page