top of page

Инвестицията, която носи възвръщаемост до живот.

Как се определя дали една инвестиция е рентабилна или не?

Гледаме колко бързо ще си върнем първоначалната инвестиция или колко дълго след това, тази инвестиция ще ни носи доходи? Понякога е лесно да изчислим математически ROI (return on investment), а понякога добавената стойност на нашата инвестиция се изплаща за цял живот. Точно такава е инвестицията в нашето образование, в това на детето ти, на нацията ни.

Културното развитие и нивото на образование винаги са били показатели за това колко е напреднала една нация, една цивилизация.

Напоследък живота е толкова материален, че на преден план е изкарването на пари и материалния успех, че търсим прекия път към успеха, прекия път към всичко. Историята показва, че преките пътища крият много опасности. Една от тях е да омаловажаваме много от ценните и важни неща. Днес значителна част от младите хора не искат да учат, но искат да имат собствен бизнес, за да ръководят други хора. Не искат да работят за някого, защото смятат, че вече знаят и могат всичко. Следствия на този факт са огромния брой фалити, които наблюдаваме, както и липса на финансова грамотност, цената, за които ще се наложи да платят, когато създадат семейство.

Поколението на новото време определено разполага с много повече опции за развитие, което ги кара да скачат от един избор на друг, без да се замислят за последиците. Живеят за момента и забравят да мислят за бъдещето!

Всяко поколение носи този проблем със себе си и казва, че всяко следващо влошава ситуацията. Нашата цел, от Swiss Education Group, е да вдъхновяваме новите поколения, че труда е нещо хубаво, че изкачването от най-ниското стъпало до най-високото, макар и бавен, е най-ценния път, който трябва да се извърви! Път изпълнен с преживявания, опит и знания, които са безценни за изграждането на една пълноценна личност. Искаме нашите студенти да носят страстта към любимото дело, да правят света по-добър, да внасят смисъл в него, да оставят следа след себе си.

Поради тази причина нашите колежи, не просто предлагат качествено образование, ние държим опита който получат децата при нас да е първата стъпка към живота им на възрастни хора. Близо 40 години градим репутация, обновяваме и подобряваме програмите си, за да осигуряваме високо качество, качество, което после се вижда в очите на нашите студенти, в техните кариерни и лични успехи. Швейцарските възпитаници се различават, има нещо специално в тях, вижда се гордост в очите им, маниерите и дори походката им издава, че са носят в себе си част от Швейцарското качество и престиж. А възпитаниците не просто на Швейцарската школа, а на Swiss Education Group, носят в себе си една увереност и лекота, която цял живот ги води!


С оглед на сегашната тежка световна ситуация, квалифицираните и качествени кадри в индустрията на туризма и хотелиерството, са още повече търсени. Всяка една интеракция носи риск и изисква съответните умения и професионализъм.


Инвестицията в образованието носи дивиденти цял живот, това е инвестиция в бъдещето ни!

Swiss Education Group, глобален лидер в образованието в сферата на хотелиерството, туризма и бизнеса. С близо 40-годишен опит, уповаващ се на швейцарските традиции в хотелиерството, Swiss Education Group се ангажира да оборудва утрешните професионалисти с лидерските и предприемачески умения, силно търсени в хотелиерската индустрия и извън нея. Колежите на Swiss Education Group предлагат широк спектър от курсове, включително летни програми, бакалавърска и магистърска степен, което позволява на учениците да избират програми, които отговарят на техните индивидуални потребности и интереси в обучението.


Кристина има магистърска степен по международен мениджмънт на хотелиерството от Cesar Ritz Colleges. След образованието си, тя натрупва опит в хотелиерството с различни 5 звездни вериги, проучвайки позиции в почти всички отдели. Кристина не крие страстта си към индустрията и постигането на съвършенство в обслужването на клиенти, към пътуванията по света и опознаването на хората и техните обичаи. В момента тя е регионален мениджър за Swiss Education Group, с мисия да вдъхнови младите студенти да поемат по пътя на бизнеса и хотелиерството и да преследват мечтите си.




Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.

Подобни публикации

Виж всички

© 2021 Фондация “Започни Млад” с ЕИК 206624841. Всички права запазени. Политики за поверителност.

Добре дошли на уебсайта на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841. Фондацията е ЮЛНЦ, регистрирано в България, ЕС и осъществява изцяло дейност в съответствие със своята мисия да насърчава и развива предприемаческата среда и талант. 

 

Мисията на Фондация “Започни Млад” е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж.

Получавай новини от Фондация "Започни млад"

Контакти:        support@bem.bg       +359 893 042 868        България

Моля имайте предвид, че всички споменати продукти и/или имена на компании са търговски марки ™ или регистрирани ® търговски марки на съответните им притежатели. Уебсайтът/фондацията няма никаква принадлежност и/или одобрение за/от тях – тези търговски марки се използват само за образователни цели като примери. Екипът ни извършва модерация преди да публикуваме, но все пак имайте предвид, че настоящият уеб сайт е създаден с образователна цел и не носим отговорност за резултати или пропуснати ползи. За повече информация по дадена тема, се свържете с нас. 

bottom of page