top of page
Снимка на автораСписание "Бългаски предприемач"

16та национална конференция за недвижими имоти

„Преследване на щастието“ - едно от интерактивните преживявания, в които ще участват гостите на най-значимото корпоративно събитие на водеща международна мрежа от независими брокери ERA на 26 януари.



Здравейте, уважаеми читатели на "Български Преприемач"! Днес имаме удоволствието да ви запознаем с Теодора, председател на Съвета на директорите в ЕРА България АД. В това интервю Теодора ще ни разкрие уникалния свят на недвижимите имоти в България и как международната мрежа на ERA влияе върху управлението на техния български клон. От думите й ще извлечем ценни практически съвети и ще научим за най-новите тенденции на българския пазар на недвижими имоти.


Теодора ни разкрива, че членството в международната мрежа на ERA значително усилва позициите на българския клон. С амбицията да бъдат предпочитаният избор за брокерски услуги в България, ERA се стреми да предложи уникални и ефективни продукти и услуги. С това, компанията показа пример за управление, като съчетава глобални стратегии с локални пазарни нужди.


Преходът към различията на пазара на недвижими имоти е естествен. Теодора споделя, че въпреки сходствата между българския пазар и тези в другите страни, ключовите различия се крият в обемите и цените. Тази перспектива помага на предприемачите да разберат динамиката на пазара и как тя може да влияе на техните бизнес стратегии.



Теодора подчертава, че успехът в сферата на недвижимите имоти идва с посвещение към качествено обслужване. Според нея, има четири основни принципа, които ERA прилага всеки ден: (1) Ефективна работа на екип; (2) "Първи в обслужването" като философия; (3) Постоянно усъвършенстване и (4) Фокус върху изпълнението на работата. Тези принципи допринасят за изграждането на силни отношения с клиентите и осигуряване на високо качество на услугите.


Обръщайки внимание на текущата икономическа ситуация, Теодора обсъжда предизвикателствата и възможностите на пазара на недвижими имоти в България. С опита, натрупан през 50-годишната история на ERA, компанията използва своите знания и опит за преодоляване на пазарни колебания. Важно е да се подчертае, че ERA не просто реагира на предизвикателствата, а активно използва тези моменти за растеж и иновации. Теодора подчертава значението на годишната Национална конференция на брокерите, която ще се състои на 26 януари. Това е един идеален форум за споделяне на стратегии и опит, и поканва всички заинтересовани да присъстват.


Теодора акцентира и върху уникалния подход на ERA към разработване на успешни екипи. Вместо да търсят обикновени служители, ERA се фокусира върху създаването на общност от франчайз-партньори. Този подход не само стимулира споделянето на знания и опит, но също така спомага за растежа на всеки отделен член на екипа. Теодора подчертава значението на тази общност за постигане на високи резултати и надминаване на ограниченията.


Отговаряйки на въпроса за иновациите и стратегиите на ERA, Теодора разказва за въвеждането на нови технологии и CRM системи, които улесняват взаимодействието с клиентите и подобряват вътрешните процеси. С новия уебсайт CREDITERA.BG, ERA предлага иновативен подход към ипотечните брокерски услуги, улеснявайки процеса на кандидатстване и избор на кредитни продукти. Тези иновации подчертават ангажимента на ERA към непрекъснато подобрение и адаптация към нуждите на клиентите.



За финал, Теодора дава съвети на предприемачите в сектора на недвижимите имоти, насърчавайки ги да търсят партньорства с мултинационални компании като ERA. Тя подчертава, че такива партньорства водят до устойчив растеж, споделяне на знания и опит в разнообразни пазарни ситуации. По този начин, ERA допринася значително за повишаване на качеството на обслужване, достъп до по-добри оферти и ефективност на брокерите.


В заключение, Теодора подчертава важността на активното участие в браншови събития и обучения, които поддържат предприемачите информирани и свързани с последните новости и тенденции. Тя призовава читателите да се регистрират за предстоящата конференция на ERA на 26 януари и да използват тази възможност за разширяване на своите професионални мрежи. Нека вземем пример от Теодора и ERA – да инвестираме в знания и партньорства, като така поставяме основите за устойчив бизнес растеж. 


За повече информация и регистрация за конференцията, моля, посетете сайта на ERA. Бъдете в течение с последните новини и възможности в сектора на недвижимите имоти, а може би и вашата история за успех ще бъде следващата, която ще споделим в „Български Преприемач“!


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page