top of page

20 години Екстрем Спорт: Юбилейна кампания

В сърцето на българската столица, на историческата улица „Дондуков“ 42, витае духът на приключението и спортният ентусиазъм. Две десетилетия, след като Людмила и нейният съпруг заложиха основите на своята мечта, „Екстрем Спорт“ продължава да бъде оазис за любителите на туризма и активния начин на живот. Заредени с оптимизъм и иновативни идеи, те поставят началото на своето бизнес пътешествие със страст към планините и зимните спортове. Двадесет години по-късно, със сияйна усмивка, Людмила разказва за предизвикателствата и успехите на своя бранд, както и за вълнуващите празнични събития, които организират за своите клиенти.



„Изключително съм благодарна на „Български предприемач“ за възможността да споделя моята история и визия за бъдещето“, започва Людмила със светещи очи. „През 2004 година ни движеше жаждата за приключения и желанието да разпространим тази страст сред хората. Обичта към планината ни даваше сили да преодоляваме всички трудности.“


Умението да избираш точните продукти и да удовлетворяваш нуждите на клиентите с висококачествени марки е изкуство, което собствениците на „Екстрем Спорт“ са овладели до съвършенство. Тяхното двадесетгодишно тържество не е само повод за радост, но и символ на упоритост и адаптация към динамиката на пазара.


Специалната юбилейна инициатива „20 години, 20 дни, 20%“ е не просто празненство, но и начин „Екстрем Спорт“ да сподели този значим момент с верните си клиенти, предлагайки щедри отстъпки. „Инициативата е налична както в нашия уебсайт, така и във физическите ни обекти, като не се изискват промоционални кодове“, разкрива Людмила.


„С оглед на предпочитанията на нашите клиенти, включихме в промоцията всички продукти от каталога ни – от доказали се местни марки до реномирани международни лидери. Включихме добре познати имена като словенските обувки Alpina, които с гордост разпространяваме вече 17 години. Също така обогатихме асортимента си с нови марки като Garsport и KILPI, за да гарантираме, че клиентите ни винаги имат достъп до разнообразие и качество“, споделя с вълнение Людмила. Портфолиото на „Екстрем Спорт“ е разнообразно, включващо утвърдени и обичани брандове като Alpina, Husky и други.



„Увереността в качеството и селекцията на продукти са само част от това, което нашите клиенти оценяват, а промоционалната кампания им позволява да инвестират в любимия си бранд на още по-достъпни цени.“


Обратната връзка от клиентите е повече от положителна, като спомените за споделените приключения и благодарността за здравите взаимоотношения създават усещане за удовлетвореност.


„Историята на успеха на „Екстрем Спорт“ е плод не само на любовта към планината и зимните спортове, а и на неуморната ни работа и стремежа ни да предложим на нашите клиенти най-високо качество.


Оригиналността в маркетинговите ни стратегии не остана незабелязана. Въведохме серия от лимитирани рекламни материали и специални подаръци – водоустойчиви шапки, канчета и писалки, които клиентите ни могат да вземат като сувенир от нашия юбилей.


С цялото вълнение около кампанията, която продължава до 26 март, призоваваме всички да се възползват от уникалните промоции. Задоволството и радостта, изписани на лицата на нашите клиенти, са най-голямото признание за годините труд и преданост.


В бъдеще ще продължаваме да иновираме и разширяваме нашето портфолио, така че да отговаряме на все по-високите изисквания на клиентите!


За да научите повече за нашите предложения и услуги, не се колебайте да се свържете с нас или да ни посетите онлайн. Очакваме ви с радост в „Екстрем Спорт“, където следващото ви приключение вече ви очаква!


Благодарим ви за прекрасните години на доверие и вярност – нека заедно да продължим напред към нови живописни върхове!“



0 коментара
bottom of page