top of page
Снимка на автораСписание "Бългаски предприемач"

“Pure Love”: Мисията за Спасението на Беззащитните

В света на безусловната любов и посветеност, фондация “Pure Love” изпъква със своята сърдечна история и благородна мисия. Основана от една жена, чието детско желание да помага на бездомни животни еволюира във впечатляваща кауза, фондацията се превръща в символ на надеждата и промяната.


"От малка сънувах за приют, където животните да намират подслон и обич, докато открият своето семейство," споделя основателката. Пътят ѝ до създаването на "Pure Love" е изпълнен с предизвикателства и уроци. Тя разказва за своята дългогодишна работа като доброволец и за вдъхновяващата връзка с животните, които са ѝ показали истинското значение на безусловната любов.


Една от най-вълнуващите истории, разказани от нея, е за Кели - куче, спасено от смъртта след жестоко нападение. Борбата на Кели за оцеляване и преодоляването на страха от хората е вълнуващ пример за възможностите, които любовта и грижата предоставят. Днес Кели живее в Англия и е щастливо осиновена, олицетворявайки успеха на фондацията.



Работата на "Pure Love" обаче не минава без своите предизвикателства. Основателката се сблъсква ежедневно с трудности, като най-голямото е да видиш изоставени животни и да знаеш, че не можеш да помогнеш на всички. Тя споделя, че ключът към преодоляването на тези моменти е в приемането, че един човек може да направи само толкова, колкото е възможно.


Фондацията използва дарените средства за медицински грижи, лекарства и храна, осигурявайки на животните възможност за втори шанс в живота. Всяко спасено животно носи със себе си история за борба и преодоляване, като се превръща в живо доказателство за значението на добротата и състраданието.



В допълнение към финансовите дарения, "Pure Love" търси приемни домове и доброволци за транспортиране на животни. Организацията се нуждае и от подкрепа за изграждане на спасителен център, който ще осигури временен подслон и социализация на животните, докато те намерят своите постоянни домове.


Един от най-вълнуващите моменти в историята на фондацията е устойчивостта ѝ на изпитанията. "През годините сме кастрирали и задомили множество животни, които иначе биха останали бездомни. Всеки спасен живот е победа, а подкрепата, която получаваме, е това, което ни позволява да продължаваме," споделя основателката. Тя подчертава значението на обществената отговорност и възпитанието в грижа за домашните любимци.



Важен аспект на работата на фондацията е образователният елемент. "Нашата цел е не само да спасяваме животни, но и да променяме съзнанието на хората. Ние се стремим да насърчим отговорното стопанисване на домашните животни и да предотвратяваме изоставянето им," обяснява тя. Това подчертава философията, че истинският успех не е в броя на спасените животни, а в промяната на обществените нагласи и поведения, които водят до техния бездомен статус.


Как може да помогнете? Освен чрез финансовите дарения, можете да станете част от промяната като приемете животно в нужда у дома си, помогнете с транспорта на животни или организирате събиране на храна и други необходими материали. Всяко действие, дори и най-малкото, има значение.



В заключение, работата на "Pure Love" е жив пример за това как сърце и упорита работа могат да създадат реални промени. Фондацията е мостът между обществото и бездомните животни, носейки надежда и любов там, където са най-необходими.


Ако сте вдъхновени от тази кауза и искате да направите разлика, не се колебайте да се свържете с "Pure Love". Всяка помощ е ценна, а вашето участие може да бъде точно това, което се нуждае, за да продължи своята благородна мисия.



Присъединете се към движението на "Чиста Любов" и бъдете част от промяната, която прави света по-добър място за нашите четириноги приятели.



Кампания в Patreon - 


Кампания в ДМС- 

Смс с текст “DMS PURE LOVE” на 17777


Банкова сметка на фондация “Чиста Любов”-

BG44UNCR70001524996030

UniCredit Bulbank 


Paypal account: 





0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page