top of page
  • Снимка на автораSecret Spa

Secret Spa - оазис на спокойствието и лукса в сърцето на София

Защо заложихте на концепция за ограничен брой посетители в Сикрет СПА?


Мисля, че едно от най-големите ни предимства пред всички други спа в България, е фактът, че не сме обвързани с хотелска част. На база на личния ни опит и страстта ни към спа и уелнес процедурите, често сме се сблъсквали с проблеми като липса на свободни шезлонги и излишни правила, които намаляват комфорта на клиентите. Затова е важно всеки клиент да се чувства спокоен и удовлетворен от всяко свое посещение. При нас допускаме едновременно само 8 души на площ от 400 кв.м. Изключение правим само за частни събития, когато всички гости са обща компания и нямат проблем с личното си пространство.


Secret Spa

Защо мислите, че 70% от клиентите се връщат отново в Сикрет СПА?


Гордеем се с този факт, това означава, че сме на прав път. Не случайно имаме две награди за най-луксозен спа център за 2023 г. Най-отличителните ни предимства са:

- Ограничение на броя гости до 8, само с предварителна резервация.

- Безкомпромисна чистота и поддръжка на целия спа център.

- Всеки път клиентите ни получават еднакво вълнуващо изживяване, независимо от деня и часа на посещението им.

- Непрекъснато се развиваме, приемаме идеи и препоръки както от клиентите, така и от персонала, за да сме по-добри и ефективни в работата си.


Споменахте, че се вслушвате в клиентските желания. По какъв начин подобрявате изживяването в спа центъра на база клиентския фийдбек?


Нашата философия е да поставяме клиентите на първо място и сме с отворено съзнание към техните нужди и предпочитания. Две години след откриването продължаваме активно да събираме обратна връзка от нашите гости и сме направили редица промени, за да отговорим на техните очаквания. Така например, регулирахме температурата на басейна до 32°, на джакузито до 35°, също така заложихме на определени аромати за целия център. Добавихме закачалки за банските костюми в душовете и поставихме ролки с пликове за еднократна употреба във всяка съблекалня за вземане на мокрите бански. Също така добавихме поставки за очила пред сауната и допълнителни кошчета за използваните халати.


Луксозно Спа в София

Как съчетавате спокойствието, персонала и локацията за неповторимо изживяване?


Нашата уникална локация - на метри от Южен парк и Парадайс Мол - позволява на хората да се насладят на най-добрите спа процедури, без да се налага да планират пътуване или нощувка извън града. Чрез внимателно изслушване на нашите клиенти разбрахме какво им е необходимо, за да се отпуснат и да се насладят на моментите на спокойствие в Сикрет СПА. Това включва приглушено осветление, приятна и успокояваща музика, отзивчив персонал, който е винаги на разположение, и аромати, които създават уютна атмосфера. Навсякъде има свещи, които допълват усещането за релаксация и уют.


Как се различава подходът ви към детайла и чистотата спрямо други спа центрове?


Голямата разлика е в това, че ограничаваме броя на клиентите. Водата в нашите съоръжения е кристално чиста, тъй като използваме последно поколение филтрираща система, която пречиства водата до последната капка на всеки 90 минути. Температурата на водата е друг аспект, с който не правим компромис. Дори да намалим температурата само с един градус, това би намалило нашите комунални сметки. Въпреки това, всички посетители на нашия спа център знаят, че никога не бихме допуснали това. Нашата цел е клиентите да получават точно това, за което са платили - винаги и без изключение.


Премиум, ексклузивно преживяване

Какви са предлаганите от вас уникални терапии и услуги, които привличат ексклузивни клиенти?


Предлагаме професионални масажи, козметични и разкрасителни процедури. Но това, което ни прави уникални, е възможността да резервирате целия спа център само за вас и вашето семейство. Всички наши терапевти ще бъдат на ваше разположение, всичко ще бъде подготвено според вашите индивидуални предпочитания - аромати, музика, шампанско и кетъринг. Тази услуга е подходяща за семейства с деца, двойки, дори младоженци, които искат да се насладят на ВИП обслужване. И, не на последно място, за колеги или приятели, които търсят малко време за релаксация и вдъхновение, за да бъдат по-продуктивни в работата си.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page