top of page

Безплатно участие в 4th Unique Summit

Като официален представител за България, екипът на Списание “Български Предприемач” ви кани на иновативното събитие 4th Unique Summit, този Ноември 2023, в Прага, Острава, организирано от Global Startup Cities. Целта на инициативата е обмяна на опит, представяне на добри практики и създаване на нови бизнес възможности около четири глобални ускорители: Пазар, Талант, Жени и Младежи.


В събитието участват делегация от различни институции, политици, бизнеси и еврокомисари от различни държави, с цел да обсъждат политики, полезни практики и решения за развитието по цял сят. Това е мястото, където се провеждат стартъп презентации, инвеститорски сделки и дипломатически действия.


Основателите, Global Startup Cities, са започнали своето действие още през 2018. Тяхната цел е създаване на иновационни екосистеми извън столичните градове, за да се улесни тяхното по-бързо икономическо развитие чрез свързване на стартъпи, инвеститори и компании.

4th Unique Summit

Какво може да очаквате от три дневното събитие:

  • Представяне на потенциала на домакинския град в развитието на бизнес средата.

  • Споделяне на опит и свързване на бързо разрастващите се стартъпи с инвеститори.

  • Представяне на предизвикателства и намиране на креативни решения чрез представители на градове и университети.

  • Представяне на ключовите постижения на инициативата Global StartupCities.

4th Unique Summit

Тази година фокусът е върху стартъпи в няколко отрасъла. Сред тях са агрикултурата, гейминг, мобилити, здраве и климат. Очаквайте и много други изненади по време на събитието.


За да се запишете за участие, посетете техния сайт и се запишете безплатно!

 


Подобни публикации

Виж всички
bottom of page