top of page

„БИЗНЕС АКАДЕМИЯ ЗА СТАРТИРАЩИ ПРЕДПРИЕМАЧИ“ BASE – СТАРТИРАМЕ ВЪВ ВАРНА – 16 септември 2021 г.

Настоящата публикация е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и Галин Димитров с цел развитие на мисията на фондацията.


"Програма BASE стартира за трети пореден път в град Варна на 16.09.2021 г.

„БИЗНЕС АКАДЕМИЯ ЗА СТАРТИРАЩИ ПРЕДПРИЕМАЧИ“ BASE – СТАРТИРАМЕ ВЪВ ВАРНА – 16 септември 2021 г.


Обучението по Програма BASE е напълно безплатно и е за хора, желаещи да стартират или доразвият свой собствен бизнес. Могат да вземат участие хора от всякаква възраст, независимо дали имат или нямат разработен бизнес. Осъществява се чрез Фондация “Източен Акселератор” с подкрепата на Фондация “Америка за България” и събира на едно място успешно преминали през програмата, предприемачи и хора с желанието и амбицията да се развиват и да подобряват качеството на живот. Обучението е 13 седмици и се провежда присъствено веднъж седмично с продължителност от 3 часа в извънработно време. По време на Програмата ще работите по изграждането на Ваш собствен бизнес план, с подкрепата на екип и ментори с богат опит в бизнеса. Всеки един, преминал успешно програмата, ще има възможността да завърши с работещ бизнес план, който да представи пред жури, да получи насоки или подкрепа в собствения бизнес. Най-добрите ще получат първоначално финансиране. Обучението е изключително достъпно, използват се проверени методи, решават се реални бизнес казуси, с което цели да приложите наученото на практика. Теоритичната част е предоставена по лесен начин с готови приложими инструменти и работа в екип. Кандидатствайте за програмата тук: https://eastaccelerator.com/register/ КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ Е 30.09.2021 МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ. Обучението се провежда в Икономически университет Варна всеки четвъртък след 18:00. Повече информация за програмата можете да разберете тук: https://eastaccelerator.com/baseprogram/ За връзка: Галин Димитров – 0888 922 262 info@eastaccelerator.com "


Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.




Подобни публикации

Виж всички
bottom of page