top of page

Вдъхновение, Новаторство и Стил на Международната Женска Конференция Business Lady Excellence 2024

Предстои едно изключително събитие, което обещава да преобрази възприятията за женското лидерство и предприемачество. Под знамето на иновация, вдъхновение и мода, международната женска конференция Business Lady Excellence ще се проведе на 23-24 март в Гранд Хотел Милениум, градейки мостове между успешни жени от цял свят.



Ива Павлова, съоснователка на списание „Български предприемач“ и президент за град Варна на клуба-организатор на тази престижна конференция споделя своята визия за събитието като „една сцена, където жените на върха демонстрират силата на сътрудничеството и иновациите“. Уникалността на Business Lady Excellence се корени в създаването на платформа за обмяна на идеи, обучение и мрежови взаимодействия, които подкрепят и вдъхновяват жените да разширяват своя професионален и личен потенциал.


Конференцията предлага разнообразна програма, включваща панели, сесии и работилници на актуални теми, водени от изтъкнати международни говорители. Сред звездите на събитието са Д-р Кунка Петкова, съветник във Федералното министерство на финансите в Германия, Кристина Лукас, член на бордове и фондации с глобално влияние. Тези и много други лидери ще споделят своя опит и виждания, като насърчават участничките да преследват своите амбиции със смелост и иновативност.


Вълнуващ момент в рамките на конференцията ще бъде церемонията по награждаване на „Business Lady International Awards – 2024“, която ще представи звезден спектакъл на успеха и блясъка. Събитието обещава да бъде вълшебно преживяване с участието на Видинския симфоничен оркестър и Софийския балет.


Като официален партньор на конференцията списание „Български предприемач“ осигурява промоционален код за 30% отстъпка при покупка на билети и щандове, за да станете част от това неповторимо събитие. Не пропускайте възможността да се включите в международната общност на Business Lady Excellence и да изживеете два дни, пълни с обучение, вдъхновение и незабравими моменти.


За повече информация и регистрация, посетете официалния уебсайт: https://blex.businesslady.club/bg/


Присъединете се към нас на 23-24 март и споделете успеха и вдъхновението със световните лидерки в бизнеса, културата и технологиите. Бъдете част от Business Lady Excellencе и празнувайте силата на женското предприемачество и лидерство в „Гранд Хотел Милениум“.


0 коментара
bottom of page