top of page
  • Снимка на автораARDES.BG

Защо да станете корпоративен клиент на Ardes.bg

Настоящата публикация е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и Ardes.bg с цел развитие на мисията на фондацията


Българската компания Ardes.bg има над 25-годишен опит в търговията с модерна техника от водещи световни производители и в осигуряването на IT услуги. Работи както с частни потребители, така и с представители на бизнеса. Но кои са корпоративните клиенти, кой може да се присъедини към тях и защо би го направил?

Корпоративните клиенти, членуващи в „Ардес Бизнес клуб“, включват представители на:

• Корпорации (над 500 служители);

• малкия и средния бизнес (от 1 до 500 служители);

• училища, колежи и университети, и други институции в сферата на образованието;

• клиники, болници, домове за специални грижи и други заведения в системата на здравеопазването;

• държавни институции и учреждения;


• утвърдени фирми и стартъпи, занимаващи се с проектиране, реклама, дизайн и инженеринг.

Както се вижда, корпоративните клиенти в програмата „Ардес Бизнес клуб“ включват големи, средни и малки бизнеси, а даже и институции и учреждения, които нямат непременно стопанска цел. Ръководителите и дори служителите на такива дружества могат да се регистрират в Ardes.bg. Това ще им позволи да получават допълнителна стойност при покупката на технологични стоки от сайта и физическите магазини на компанията в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Членството в „Ардес Бизнес клуб“ носи и специални условия при покупки на стоки онлайн или на място в магазините. За Ardes.bg няма значение дали корпоративният клиент пазарува за служебни или за лични нужди, за роднини и приятели. И в двата случая присъединяването към „Ардес Бизнес клуб“ позволява да пестите пари и да получите повече при пазаруването.

Достъпът ви като корпоративен клиент носи:


1. Преференциални цени

Отстъпките са валидни за пълната гама продукти в каталога на Ardes.bg, включващ над 20,000 модела от всички технологични сегменти. Сред стационарните се нареждат: настолни компютри, принтери и МФУ, сървъри, рутери и UPS-и. Сред мобилните: лаптопи, смартфони и таблети.

Преференциите обхващат не само чисто новите устройства, но и реновираните модели. Софтуерът и платените услуги на експертите в Ardes.bg също са на специални цени за корпоративните клиенти.


2. Специални лизингови условия

Можете да използвате още днес най-новите технологии, без да нарушавате бюджета и бизнес плановете си. Финансовият или оперативният лизинг е със срок от 24 до 48 месеца при 20% първоначална инвестиция. Разсрочените и ниски капиталови разходи спестяват финансови ресурси за други нужди.

Корпоративните клиенти на Ardes.bg получават още гаранция и застраховка за целия период на лизинга.


3. Обратно изкупуване

Техниката ви е остаряла и не знаете какво да я правите? След оценка на нейното състояние Ardes.bg би могла да изкупи настолни компютри, монитори, лаптопи, сървъри и други устройства. Сумата може да се използва като цялостна или частична първоначална вноска при лизинг.


4. Наем на техника

Ако бизнесът ви е сезонен или не сте убедени в ползата от дългосрочни инвестиции в IT продукти, можете да наемете техниката. Опция за наем, вместо покупка, е идеална и за корпоративни клиенти с временна заетост на служителите.


5. Повишена лоялност на служителите ви

Всеки служител, който е регистриран със служебен имейл, съдържащ интернет домейна на компанията, може да се възползва от същите преференциални цени, предлагани и на неговия работодател. Това е социална придобивка за хората от вашия екип, която повишава мотивацията и лоялността им. Корпоративните клиенти на Ardes.bg получават имейл бюлетин със специални предложения.


Регистрацията е лесна, а системата – автоматизирана

Всичко, което трябва да направите, е да регистрирате компанията си като корпоративен клиент на Ardes.bg. След това просто можете да регистрирате и служител с неговия служебен имейл, за да може той или тя също да се ползва от преференциите. Единственото условие е имейлите, с които правите регистрация, да съдържат домейна на компанията.

Влизането в системата се осъществява чрез въвеждане на този имейл и индивидуалната парола. Всичко останало е автоматизирано. Системата на Ardes.bg ще разпознае корпоративния клиент и специалните цени ще се визуализират в онлайн магазина.


За повече информация относно възможностите и предимствата за корпоративни клиенти може да се обърнете към Пламен Банов, мениджър корпоративни клиенти в Ardes.bg, на тел.: 0878/15 06 01 или по e-mail: p.banov@ardes.bg.



Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page