top of page

Интервю за вдъхновението с Бояна Шарлопова

В ситуация след карантина, затворени, фалирали бизнеси, хора, останали без работа и пари, не се сещам за по-подходящ човек от Вас, с когото да вдъхнем кураж на нашите читатели. През последните повече от две години, Вие показвате какво означава истинският успех според мен, а именно, да се изправяш въпреки тежките падания, които понякога следват едно след друго.

Смятам, че Вие сте символът на вдъхновението, който искаме да покажем на хората, които може би са отчаяни в момента и Ви благодаря, че се съгласихте на това интервю!

Предлагам Ви с този разговор да погледнем на ситуацията от различен ъгъл:

Как се отрази карантината на Вашия бизнес?

Не е тайна, че основният ни бизнес е туризъм, а той се очерта ярко като най-потърпевш отрасъл от пандемията. Имаме пет хотела, три къщи за гости в България и един хотел в Германия. Останалите бизнеси са търговия в луксъри сектора, риалестейт и рентиерство. Всички видове бизнес бяха засегнати. Най-тежко пандемията се отрази на хотелския ни бизнес. Още на 13 март затворихме повечето от хотелите. Взимахме решения ден за ден. Всяко решение беше предпоследно. Стресът беше огромен. Наложи ни се да съкратим по-голяма част от персонала, а хората не бяха малко. Оставихме висшия мениджмънт, тоест гръбнака на всеки един от хотелите. Взимахме тежки решения ежедневно. Загубите ни са за милиони.

Искате ли да прочетете повече?

Абонирайте се за bem.bg, за да продължите да четете тази изключителна публикация.

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page