top of page

Как новата програма MBA Ментор обучава бъдещите лидери в бизнеса и личностното развитие?

Модерният високодинамичен свят на бизнеса изисква постоянна адаптация към новата реалност. За да може човек да се адаптира обаче, трябва да придобие нови знания и умения. Осъзнавайки това, Стояна Нацева от Академия „Щастлив живот“ реализира нова MBA програма, която да подготвя бизнес лидерите на бъдещето. В ексклузивен разговор със списание „Български предприемач“, Стояна ни разкри повече детайли около новооткритата програма.



Каква е основната цел на новата програма MBA Ментор?

„MBA МЕНТОР - ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ“ е програма, изготвена съвместно с университета OEAEP, Прага по моя авторска технология и е акредитирана от Histes, Германия за съответствие с най-високите международни стандарти на обучение.

Обучението „MBA Ментор - личностно и бизнес развитие“ представлява допълнителна професионална квалификация и гарантира високо качество на усвоени знания и трайно придобиване на професионални навици в практикуването и консултирането в лайф и бизнес коучинг, менторство , предприемачество, лидерството, навици за ръководене на бизнес процеси, управление на процеси, провеждане на семинари и обучения на живо и онлайн. Програмата води до разширяване на професионалните компетенции,  както и лесното налагане на професионалиста като търсен специалист.

ДИПЛОМАТА ОТ УНИВЕРСИТЕТ ОЕАЕР, ПРАГА е призната в цял свят. Това дава на треньорите и консултантите неограничени възможности да подобрят своята личностна, кариерна или бизнес реализация и възможност за стартирането на собствен коучингов бизнес

MASTER BUSINESS ADMINISTRATION е високо ценена и приета степен на бизнес образование по цял свят и аз съм горда ,че можем да предложим на нашите клиенти високо качествени знания на достъпни цени.


Как програмата се отличава от други MBA програми на международния пазар?

Програмата съдържа 728 часа обучение (231 лекции и 497 часа практика) в 12 основни модула

  1. Основи на коучинга DSC

  2. Бизнес коучинг DCS

  3. Академия за треньори и консултанти

  4. Основи на констелациите DCS

  5. Бизнес констелации DCS

  6. НЛП МИСЛЕНЕ НА ПОБЕДИТЕЛ

  7. НЛП ДЕЙСТВИЯ НА ПОБЕДИТЕЛ

  8. БИЗНЕС АКАДЕМИЯ

  9. МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБИ

  10. ВЛИЯЙ! СИЛАТА НА САМОПРЕЗЕНТАЦИЯТА

  11. НАПИШИ КНИГА

  12. БЪРЗ СТАРТ НА ЧАСТНА ПРАКТИКА

Програмата „MBA МЕНТОР - ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ“ се отличава с

  • ясни, дълбоки и систематизирани знания

  • конкретна методология и стратегия за израстване

  • множество практически упражнения за трайно усвояване на знанията и създаване на устойчиви навици

  • технологията за екологично провеждане на сесии

  • наставничество от ментор

  • система за изграждане на личен коучингов бизнес

  • диплома от университет, приета в 190 държави

  • гарантирано качество на програмата, адресирана  от HISTES

  • хиляди великолепни връзки от наши курсисти, вече завършили курсове от програмата

Каква е ролята на практическата част в обучението и как се организира?

„MBA МЕНТОР - ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ“ се предлага в изключително достъпна дистанционна форма на обучение. Всички практически занятия се провеждат онлайн по предварително обявен график. Има и практически упражнения за самостоятелна работа.

Практическите занятия са изключително важна част от обучението, защото в тях курсистите затвърждават знанията си и придобиват умения, навици и увереност. Това е всъщност едно от нещата, които отличава обученията в Академия „Щастлив живот“ – изцяло практическата насоченост и наставничеството от ментор, както и изключително висока реализация на наученото от нашите програми в личния и професионален живот на студентите.


Има ли специфични изисквания за кандидатстване в програмата?

Програмата „МВА Ментор - личностно и бизнес развитие“ е отворена за кандидатстване за хора със средно, средно специално или висше образование.

Необходимо е всеки участник да има интернет и телефон, за да може пълноценно да участва в програмата.


Каква обратна връзка сте получили от вече завършили курсисти?

Нашите програми са завършили 100 000 курсисти от цял свят. Милиони са гледали нашите безплатни обучения. Вече над 3000 дипломирани треньори и коучинг специалисти завършиха нашите курсове и много голям процент от тях започнаха свой коучингов бизнес. Други отбелязват стремителен кариерен ръст на базата на получените знания. Академия „Щастлив живот“ има множество местни и международни награди на различни форуми, включително Компания на годината в категория „Обучения, личностно и бизнес развитие“ за 2022 г., Компания на годината в категория „Образование“ за 2023 г., Топ бранд на десетилетието, Grand Prize Universe Виена 2022 г. и др.

Наистина съм безкрайно благодарна за хилядите положителни отзиви за промените на нашите студенти след нашите обучения. Част от отзивите са достъпни във Фейсбук страницата, както  и на YouTube канала ни. 


Ако сте готови да покорите нови бизнес висоти, не се колебайте и стартирайте своето обучение в програмата. Можете да се свържете със Стояна за повече информация и консултация на happylifeacademy.eu


0 коментара
bottom of page