top of page

Как се побира здраве в кутия?


Ивайло Николов и заедно с Лазар Ангелов сме съсобственици и управители на Хелт ин Бокс ООД. Разработихме иновативна услуга, микро магазини изцяло на самообслужване и изцяло безкасови,под марката “MicroMarkets by HealthInBox" Концепцията е “магазинче за офиса”. Първите в България и в Източна Европа. До днешна дата имаме 4 в Campus X, BETAHAUS, Work&Share и SofiaTech ParkПървият такъв магазин отвори преди 4 месеца. Водим преговори с още 4 локации в София.До края на годината, имаме планове да предлгаме услугата във Варна и Пловдив. За Варна тази седмица подписахме партньорски договор. Ще равием по такъв начин услгата, че тя лесно да работи и за болници и хотели.


Работим и върху технологичното развитие на команията, нещо много иновативно , ще разраборим и апликация(за нея, след около 3 месеца можем да Ви ракажем подробно). Това, ще е продукта който, най-вероятно ще отвори вратите и в международен план. Имаме няколко запитания от съседни и не чак толкова държави.

SmartOrganic, Harmonica и So Fresh са едни от основните ни партньори, заедно с Club Mate, Борса Слатина, Eddy’s .Традиционна българска кухня - мускака, пълнени чушки, супи и други, а от началото на годината в магазините има налични суши и сандвичи. В магазините ни, ще има Cheat meal селекция, включващи най-популярните висококачествени конвенционални храни (идеята е да има за всекиго по нещо), но не повече от 25%.

Работим много близко с нашите клиенти и уважаваме желанията им. Чрез различен тип канали (Slack, Facebook, mail), ние се стремим да намерим точната селекция и продукти за тях! ИЗЦЯЛО НА САМООБСЛУЖВАНЕ ИЗЦЯЛО БЕЗКАСОВО 24/7и 365

Идеята е, да дадем стархотна услуга и преживяване на всеки един клиент.

Защо Micro Markets by HealthInBox?

Микро магазини на самообслужване *Знете ли, човек средно прекарва 90000 часа от живота си, на работното си място! В края на краищата, защо да се отправяте към главната улица, близкото кафене или суперА за качествени напитки и храни, когато те са налични при вас?

Една от най-важните причини за големия интерес към микро магазин в частна компания или споделено пространство е, че ще е изключително удобен както за тях, така и за служители, клиенти и партньори . Той ще предложи много повече възможности за храна, плодове и напитки. Разплащат изцяло безкешово! Приемаме плащания от всякакъв тип карти (кредитни, дебитни), портфейли и smart devices. Комфортът на работното място е ключов аспект на MicroMarkets by HealthInBox, вярваме че ще помага да поддържат екипа си мотивиран, продуктивен и доволен. Отворен е 24/7. Работата до късно или през нощта затруднява намирането на отворен магазин или ресторант, за да вземете лека закуска или храна.

Служители и клиенти ще трябва да шофират или да ходят по -далеч от работа, за да намерят нещо. Тази услуга ще позволи закупуването на продукти по тяхно желание в удобен магазин, без да се налага да напускат сградата или офисът ви! Е и в кофти ден. Може би едно от най -големите предимства на микро магазините ни е способността да предлагаме пресни, по -здравословни продукти. Нашите микропазари ще предложат прясна храна , леки закуски, сладкарски изделия и топли и студени напитки, плодове, ядки, но ние вече се опитваме да отговорим на клиентските изисквания. Дизайнът, подобен на магазин, наистина може да предложи повече нишови продукти, ако видим търсене. Пример, купичките на ZUCO, Креатино или Club-Mate Bulgaria. Усъвършенстваните характеристики на нашите Micro Markets насърчават по-безопасна работна среда, макар и непряка полза!

Отвореният дизайн улеснява социалното дистанциране с колегите. Докато денонощната наличност прави това so easy, тъй като е лесно да се сетне времето за почивка.




0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page