top of page
  • Снимка на автораmyPOS

Ново решение за електронна търговия дава шанс на малкия бизнес

myPOS Online с безплатен онлайн магазин за стимулиране на продажбите


Собствениците на малки и средни бизнеси вече могат да управляват модерен онлайн магазин и да плащат, само когато правят продажба. Новата платформа за електронна търговия се казва myPOS Online и идва благодарение на българската финтех компания myPOS, която втора поредна година печели награда за иновация от престижния американски форум FinTech Breakthrough.

myPOS Online предлага на търговците огромен набор от функционалности, включително проследяване на инвентара, съвременни методи за сигурно плащане, опции за доставка или вземане от магазин, както и предварително подготвени дизайн теми, между които да изберат най-подходящата за онлайн магазина си. В безплатната услуга е включен дори и хостингът.



Електронната търговия дава конкурентно предимство

„България бележи ръст в дигиталното пазаруване и дори потребителите, които преди не са били част от тази тенденция, търсят по-безопасни и лесни начини за пазаруване. Затова е важно малкият бизнес да се възползва, особено предвид несигурната есен и риска от затваряне“, каза Стефан Станков, търговски директор на myPOS. „Дори в момента да нямате допълнителни ресурси и възможност за инвестиция, myPOS Online може да помогне, тъй като услугата не изисква допълнителен разход“, обясни той.

myPOS Online няма месечен абонамент – търговците плащат малка трансакционна такса само при продажба. Подобно на другите myPOS услуги, новата платформа дава на бизнесите незабавен достъп до всички средства от постъпилите продажби. Освен това, всеки търговец получава безплатна търговска онлайн сметка с IBAN; безплатна Mastercard бизнес дебитна карта и още много други инструменти, с които може да управлява бизнеса си.

Дори тези, за които досега е било немислимо да изградят онлайн магазин, вече могат да го направят, защото myPOS Online се грижи за всички изисквания и детайли. Не са необходими технически познания в сферите на програмирането или дизайна, а настройката и управлението могат да станат и в движение чрез приложението на myPOS.

Създаването на магазин става с няколко лесни стъпки: избор на име, подходящ дизайн и прибавяне на продукти, които искате да продавате онлайн. myPOS Online предлага и оптимизиран чекаут процес, високо ниво на сигурност, поддръжка, проследяване на поръчките и функции за лесна комуникация с клиентите.



Многоканалната търговия води до повече и по-доволни клиенти

Новата услуга за онлайн магазин се интегрира с цялoстната платформа на myPOS, като това дава шанс на търговците да синхронизират продажбите и плащанията от всички канали, включително и тези направени на myPOS терминалите във физическите локации на търговците, ако имат такива. С myPOS фирмите могат не просто да разширят търговията си онлайн, но и да развият пълния си потенциал, като използват всички инструменти за управление на инвентара, плащанията и други бизнес процеси. Така финтех компанията дава още един начин на търговците да разрастнат бизнеса си без усложнения – използвайки една ситема и един доставчик.


Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.



0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page