top of page

Смехът е здраве

Смехът е здраве, а екипът на Скеч банда е насреща да предложи гарантиран смях за вас и екипа ви.


Нашето комеди кабаре предлага 2 часа непрекъснат смях и забавление с кратки скечове по актуални теми. Нашата актьорска банда включва талантливи артисти, които ще ви разсмеят до сълзи с над 40 различни образа, създадени с въображение и страст. В нашата зала ще откриете уютна атмосфера и бар, които допълват вълнуващото преживяване. Главната ни цел е да заредим публиката с положителни емоции и усещания, като се грижим всеки зрител да се забавлява максимално.


Лино Стоянов

Аз съм Лино Стоянов - и съм продуцент и предприемач в сферата на събитията. Като всеки предприемач с нюх, след като се прибрах от Великобритания, забелязах потенциал в неразработената ниша на кабаре- шоуто.


Това е мястото където след уморителен и стресиран работен ден, можеш да се отбиеш и пиеш едно питие, докато гледаш комеди кабарето ни, а защо да не си направиш и среща с приятел или колега.


Много от моите приятели ни ползват за втора среща, с гадже например. Знаем, че вторите срещи са понякога неловки, а при нас е мястото да се посмеете заедно.



Какво ме доведе до тук?


Основните стъпки за мен са: постоянство, увереност и вслушване във вътрешното си усещане. Имам и няколко близки хора на които споделям за планове, решения и цели, като съпругата ми, които ми помагат с тяхната гледна точка. Разбира се, че финалните решения ги взимам аз, но е много полезно да чуеш друг поглед, особено в нашия бранш.


Моята зареждаща мотивация са коментарите на публиката след всяко шоу. „Смеещите се очи“, които си тръгват от залата с приятно облекчение, както и отзивите в социалните мрежи. В крайна сметка, това ни е единствената цел, да усмихваме хората.


екипът на скеч банда

С какво се предизвиквам?


Преди известно време при нас дойде зрител и ми каза, че много му е допаднало и би искал да ни наеме за корпоративно събитие, но иска всички скечове да са тематични и съотнесени за неговата фирма.


Обещах да помисля и разменихме своите контакти. След около 3 часа си дадох сметка, че това е перфектно развитие на моя бизнес. Съчетанието на изиграване на конкретни тематични скечове по заявка на фирми. Само 2 месеца след този разговор, вече се подготвяме за 3 фирми в сферата на недвижими имоти, фирма за сигурност и фабрика за производство. Именно затова казвам, че ние предприемачите, винаги трябва да се вслушваме най-вече в клиента.


комеди кабаре

Какво ви съветвам? Излезте от зоната си на комфорт и да сбъднете поне една голяма мечта/цел през тази година. А ако докато я сбъдвате поканете любим човек или приятел на следващото ни Комеди Кабаре. Специално само за нашите читатели ще предоставим промо код за 15% отстъпка с код: bem15. До скоро!


комеди кабаре скеч банда
 
главен редактор

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page