Бамбукова визитна картичка? Вече да.

Някога, преди много години, през III век от нашата ера, в Китай, чиновниците в двора били задължени да приготвят специални картончета. На тези картончета калиграфи изписвали имената и длъжностите на служителите. Така възникнали визитките.


В последствие в модерния свят преминахме на хартиени визитки като тяхното потребеление се увеличи толкова много, че милиони дървета на годишна база биват отсичани, за да се задоволи търсенето на този бизнес аксесоар.


Това бе една от причините да създадем дигитална визитна картичка, която не напразно наричаме "последната визитка" именно, защото се печата веднъж и позволява да се променя информацията в нея неограничен брой пъти. Разбира се, възползвахме се от вече наложени световни практики като NFC и добре познатите пластики, които всички използваме, за да теглим пари в брой. Разбира се материалът, от който са изработени пластиките, а именно пластмасата започна да застрашава планетата. Тогава решихме да намерим алтернатива, която да запази функционалността на иновативните визитки и в същото време да щадят околната среда.

Решението, поне засега, не дойде от бъдещето, а от миналото. Поучихме се от древните китайци и решихме да внесем първите бамбукови дигитални картички в България.

Гравирани и същевременно запазвайки своя естествен вид, те са ефективни, ефектвни и природосъобразни. Остават буквално дни, когато ще бъдат пуснати в продажба и всеки ще може да се възползва от тях и да замени своята пластмасова визитна картичка или стандартните хартиени такива.


Очаквайте повече информация съвсем скоро, а за запитвания можете да ни пишете на support@smartcards.tech

ПОПУЛЯРНО СРЕД АБОНАТИТЕ