top of page

Етикет за оналйн събитие "Започни млад"


Остават няколко дни до старта на предприемаческото състезание "Започни млад”! Целият екип сме безкрайно развълнувани, защото имаме регистрирани много и изключително интересни идеи, които ще се борят за почти 20 ментора. Конкуренцията е наистина силна и вярваме, че ще дадете най-доброто от себе си. При нас всички печелят, защото в света на бизнеса едно от най-важните неща са качествените контакти, а в "Започни млад" има изобилие от такива.


Изпращаме ви списък с препоръки за утрешната среща в zoom, както и напомняне да се присъедините към нас още в 18:00 часа, за да сме сигурни, че технически всички ще имате достъп, за да представите себе си и идеята си. Официалната част ще започне точно в 19:00 часа.Както знаете само вие, ние организаторите, менторите и журито ще бъдем в zoom, a всички гости и екипи ще гледат на живо във фейсбук групата - Започни млад / Start Young, където чрез коментари ще заявяват своето желание да се включват в екипите ви. Затова ако все още не сте поканили своите съмишленици да се присъединят към групата сега е момента да го направите като кликнете на активния линк.Ето и нашите препоръки ⬇


  1. Изберете тихо и спокойно място;

  2. Застанете така, че лицето ви да е добре осветено;

  3. Проверете дали микрофонът и камерата ви работят; Препоръчваме използването на слушалки;

  4. Препоръчваме да използвате настолен компютър или лаптоп.

  5. Влезте в срещата в петък от 18:30 часа линка за стаята в зуум, който сме ви изпратили по имейл.

  6. В при влизане в срещата попълнете своето име и фамилия, с които сте регистрирали идеята си на сайта.

  7. По време на срещата стойте с изключен микрофон докато водещите не ви обявят / или не ви дадат думата;
8. Ако по време на срещата имате някакви въпроси напишете ги в чата на стаята.


9. При представянето си ще имате ограничено предварително зададено време, което ще бъде отброявано от таймер. Следете го, при изтичане на времето ви ще чуете звуков сигнал.


10. За да виждате по-добре ви препоръчваме да изберете от горния десен ъгъл на екрана менюто View и опцията Speaker.11. В неделя ще имате възможност да правите презентации и да споделяте екрана си. За да се случи това ще получите изричното разрешение на администратора. Всеки сам ще пуска презентацията си, но ви препоръчваме да ни я изпратите предварително на support@bem.bg

12. Бъдете на линия и в готовност. Времето е ограничено и ако не сте на линия ще преминем на следващия участник!


13. Хората, които желаят да станат членове на един или друг екип не е нужно да са регистрирани в сайта, но трябва да са членове на Facebook групата и да изявят желанието си за това в коментарите.

Екипът на списание "Български предприемач" ви пожелава успех!


Оставаме на разположение ако имате нужда от нас преди, по време и след събитието.


0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page