top of page
Снимка на автораСписание "Бългаски предприемач"

Защо визитка с QR код не е ефективна или поне досега?

Настоящата публикация не е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и SmartCards с цел развитие на мисията на фондацията.



Ако не сте си печатали визитка с QR код досега то поне сте виждали такава и знаете точно как работи технологията. Тя е безплатна и се запаметява в телефонния указател през камерата. Перфектно. Защо тогава не е ефективна?

Ето го и отговорът. Когато запаметиш данните си в QR кода и напечаташ визитките си попадаш в капан. Капанът на остарелите технологии, които не ти дават свобода да променяш и добавяш информация.

В днешния ултра динамичен свят ние добавяме, изваждаме, променяме и надграждаме ежедневно портфолиото си, контактите си като нов имейл, който има точно определена цел, нов канал в YouTube, нов профил в нова "тренди" платформа като Tik Tok... можем да изброяваме цяла вечност. Когато използвате стандартния QR код върху стандартни визитки, вие не можете да направите нищо от тези неща. Всъщност можете, но тогава трябва да печатате нови визитки с нови QR кодове за всяка промяна.

Досадно, мудно, остаряло. Динамиката на бизнеса през 2021 не позволява забавяне и не прави компромиси. Ако си бавен - губиш.

Има ли решение? Отговорът е да. Решението се нарича SmartCards.tech - първата компания, която въведе дигиталните визитни картички в България още през 2018 година.

Какво правят те и с какво са толкова специални? С всичко. Те програмират генерирания от техния софтуер линк към вашата визитка под формата на QR код.

Какво означава, че програмират линк във вашия QR код? Чрез този софтуер вие имате собствен профил, в който можете да променяте информацията, която искате да споделите посредством кода си буквално всеки ден, неограничен брой пъти. Същевременно линка винаги остава идентичен независимо колко пъти променяте информацията в профила си.

Това ви позволява да имате САМО ЕДНА умна безконтактна визитка за многократна употреба, която е устойчива във времето (ако трябва да сме точни срокът на годност е 10000 ползвания)! Както обичаме да пожелаваме на нашите клиенти - пожелаваме ви да дадете контактите си на толкова потенциални клиенти и да захабите картата, защото тогава ние ще ви наравим нова - напълно безплатно.


Вижте как работи в долното видео:



Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.



Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page