top of page

Как да си прецакаш банята в 7 стъпки

Оставете скучните дни с отлично функциониращата баня зад гърба си! Не мислете повече за спокойствие и не търсете професионална помощ. Споделяме ви 7 стъпки как да прецакате банята си правилно и дългосрочно.

Винаги слушай майстора си Важно е да имате пълно доверие във вашия майстор, особено когато става въпрос за избора на материали за вашата баня. Например, ако майсторът ви препоръча да използвате малки зелени плочки, вие трябва незабавно да се подчините на тази идея. Все пак той е и дизайнер и водопроводчик и плочкаджия. Дори ако тези плочки не отговарят на вашите предпочитания, не губете време да размишлявате или да разглеждате други варианти. Кой по-добре от майстора ви знае какво е най-добро за вас? Разбира се, може да се окаже, че зелените плочки не се съчетават с останалата част на банята. Но това е част от прецаканата ви баня, защото пропускате възможността да изразите своя личен стил и да създадете пространство, което ви отразява.


плочки за баня

Не си подменяй тръбите, наводни съседа С един куршум два заека. Хем, ще прецакаш банята си и заедно с това ще си отмъстиш най-после на съседа, който те буди неделя рано сутрин. И без това му се каниш от дълго време. Не забравяй, че старите тръби имат натрупвания от корозия и утайка, които намаляват качеството на водата. Отделно правилно изолираните и подновени тръби помагат за запазването на топлината на водата. Това ще доведе до по-ефективна употреба на енергия и намаляване на разходите за отопление на водата. Но ако ти искаш да се прецакаш тотално и без това, не го мисли.


Заложи на евтини материали Ремонт на баня се прави веднъж на 10-15 години. Защо да не избереш некачествени материали, заради които да се наложи да си правиш ремонт отново. Избери си плочки от нисък клас, които се отлепят, напукват или дори се разпадат след кратко време. Не само че ще имате баня с лош външен вид, но и ремонтирането и замяната на плочките ще изисква допълнителни разходи.


Харесай си изцяло китайско оборудване за баня


Китайското оборудване за баня не може да бъде по-вълнуващо. Сутрин преди работа, душът ти пуска само студена вода. Това си е уникално усещане. За бонус водата си шурти от всички страни. А когато бутона на клекалото се счупи, е най-сигурно да си имаш леген, който да ти помага. Ползването на банята ти ще е истинска изненада всеки път. Ако мислиш, че китайското оборудване за баня е идеалното решение, се впускаш в сигурно приключение в своето ежедневие.


Никога не се доверявай на продавач-консултантите Много е важно да не се вслушваш в съветите на продавач-консултантите, те само гледат как да те излъжат. Естествено, че те искат да ти продадат по-скъпо оборудване, за да имат по-големи бонуси. В никой случай не искат да ти предложат най-подходящото решение за твоите нужди.


инекс трейд

Ако душът ти пръска в шкафа, задължително си вземи мдф За да не ти омръзне дизайна на твоята баня е най-добре да си вземеш оборудване с мдф. Така ще се налага много често да го сменяш и няма да имаш проблеми с еднообразието. Помисли добре и избери точно такива мебели за баня, които няма да издържат дълго.


Изобщо не планирай ремонт А в крайна сметка, защо ти е да правиш ремонт като цяло? Плочките ти със сигурност са добре със старата фуга и начупените крайчета. Можеш да ползваш душът, който е клеясал още дълго време. А за клекалото, което пропуска вода от казанчето ще му мисли някой друг.


Ако в крайна сметка решиш да не прецакаш банята си, можеш да потърсиш професионална помощ от нашите консултанти в онлайн магазина на Инекс или директно във физическите ни магазини.

 
Елена Колева



0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

© 2021 Фондация “Започни Млад” с ЕИК 206624841. Всички права запазени. Политики за поверителност.

Добре дошли на уебсайта на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841. Фондацията е ЮЛНЦ, регистрирано в България, ЕС и осъществява изцяло дейност в съответствие със своята мисия да насърчава и развива предприемаческата среда и талант. 

 

Мисията на Фондация “Започни Млад” е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж.

Получавай новини от Фондация "Започни млад"

Контакти:        support@bem.bg       +359 893 042 868        България

Моля имайте предвид, че всички споменати продукти и/или имена на компании са търговски марки ™ или регистрирани ® търговски марки на съответните им притежатели. Уебсайтът/фондацията няма никаква принадлежност и/или одобрение за/от тях – тези търговски марки се използват само за образователни цели като примери. Екипът ни извършва модерация преди да публикуваме, но все пак имайте предвид, че настоящият уеб сайт е създаден с образователна цел и не носим отговорност за резултати или пропуснати ползи. За повече информация по дадена тема, се свържете с нас. 

bottom of page