top of page

Луксозен кетъринг за събития

Всеки човек определя своето събитие като най-значимо, а нашите партньори от MANGERA са винаги насреща за всеки важен повод: Сватба, кръщене, прощъпулник, първи учебен ден, рожден ден, абитуриентски бал, бизнес семинар, коктейл. Както те обичат да казват:

"Вашите поводи са нашето предизвикателство да сме уникални и да ви зарадваме!"

Запознайте се по-подробно с техните възможности за луксозен кетъринг:


Как решихте да предлагате кетъринг?

Концепцията на Манджера ни дава възможност да сме изключително гъвкави по отношение на предлагането. Нашите лоялни клиенти са се обръщали към нас във времето с молба да им съдействаме за техни събития и по различни поводи. В самото начало доверието, което имаха към нас, че ще се справим с всяка ситуация, ни даваше смелост да действаме. Става дума за времето, в което нямахме идея да правим кетъринг, нямахме каталози и нищо визуализиращо потенциала ни.

Търсенето определя предлагането! И ето че си дадохме сметка, че от нас се изисква да дадем завършен вид на делото Манджера, предоставяйки услугата Кетъринг.

Благодарение на всеотдайността и таланта на нашите готвачи, както и наличието на невероятна техника и база, които ни дават възможност за бърза и адекватна реакция, проект "Кетъринг" е вече реалност. Към днешна дата, освен всичко друго включено в менюто, ние имаме възможност да предложим още много опции от асортимента на нашата топла и студена витрина.


Какви са бутиковите ви предложения?

Претендираме, че можем да задоволим всеки вкус и всяко изискване на клиентите. Имаме хапки сърф енд търф, френски Гужер, Кето линия, балотин от пъдпъдък с нар, терин от гъши дроб със сладко от зелени смокини, студено опушено патешко магре.



Какво включва услугата “кетъринг”?

Услугата “кетъринг” би могла да включи украса, сервиз, напитки. Разполагаме с богат избор от подбрани вина. Можете да разчитате на нас!


Как можем да получим оферта от вас?

Запитване за оферта може да направите както на място, така и по телефон и имейл. Във всеки от случаите ще бъдете компетентно консултирани спрямо вашия повод, предпочитания и изисквания.

За поръчки и резервации: 089 222 2861 info@mangera.bg

ул.”Света Ирина’ 5, 9000 Варна - срещу майчин дом


Имате ли универсален каталог?

Разполагаме с неповторим нов каталог , който включва подбрана селекция предложения от нашия технолог. Но предоставяме възможност с различни предложения всеки път да бъдете уникални пред своите гости.



В кои градове работите?

Работим основно във Варна и региона, но имаме готовност да сме навсякъде, където ни поканят. Били сме вече в Несебър, Аксаково, Кранево.



Имате ли различно меню за кетъринг през различните сезони?

Имаме едно основно универсално меню, което допълваме всеки път спрямо различните поводи. В състояние сме за кратко време да предложим много разнообразни идеи според събитието, което предстои. Сезонността влияе основно на платата с плодове, но може да бъде повод за различно плейтване и декорация, както и интересно сезонно разнообразяване на менюто


Какво означава “гурме кетъринг”?

Думата Гурме идва от Френски език или по-познато за французите като Гурман, което ние буквално може да преведем като Чревоугодник. През изминалите 10 години, тази дума нашумя в България, използвайки се когато презентираме по-специални ястия и в малки порции. Днес тази дума има друга дефиниция - Фюжън. Това е смесица на много кухни в едно, в зависимост от въображението на автора, който предлага тази кухня в менюто си. Накратко, ние използеаме Гурме, заради високия клас суровини и вида на по-специалните хапки или ястия, които предлагаме.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

© 2021 Фондация “Започни Млад” с ЕИК 206624841. Всички права запазени. Политики за поверителност.

Добре дошли на уебсайта на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841. Фондацията е ЮЛНЦ, регистрирано в България, ЕС и осъществява изцяло дейност в съответствие със своята мисия да насърчава и развива предприемаческата среда и талант. 

 

Мисията на Фондация “Започни Млад” е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж.

Получавай новини от Фондация "Започни млад"

Контакти:        support@bem.bg       +359 893 042 868        България

Моля имайте предвид, че всички споменати продукти и/или имена на компании са търговски марки ™ или регистрирани ® търговски марки на съответните им притежатели. Уебсайтът/фондацията няма никаква принадлежност и/или одобрение за/от тях – тези търговски марки се използват само за образователни цели като примери. Екипът ни извършва модерация преди да публикуваме, но все пак имайте предвид, че настоящият уеб сайт е създаден с образователна цел и не носим отговорност за резултати или пропуснати ползи. За повече информация по дадена тема, се свържете с нас. 

bottom of page