top of page

5000 лв. за едно бебе

Знаете ли колко компании в България имат програма за насърчаване раждаемостта в своите екипи? Нека ви разкажем за една от тях.


След десетилетие и две успешни години на пазара на недвижими имоти, „Нов дом 1“ има всяко основание да се гордее с постигнатото. От компания, създадена по време на най-тежката финансова криза, днес „Нов дом 1“ е сред водещите в бранша.

Съгласно официални данни от миналата 2022 година, от 3400 агенции за недвижими имоти в страната, „Нов дом 1“ се класира в топ 10 по обороти и впечатляващо 6-то място по реализирана печалба. Постоянният растеж и постоянното присъствие в класациите е благодарение на страхотния екип, целеустремеността и професионализма, с който се отнасяме към нашите клиенти.


нов дом 1

Уникалният подход към инвестиционните сделки с недвижими имоти е това, което прави „Нов дом 1“ пионер в тази сфера. С реализирани печалби за клиентите от 20% годишно, те са избрали пътя на успешния и отговорен предприемач.


Но „Нов дом 1“ не е само бизнес. За всички нас е социална отговорност, подкрепяйки строителните компании и инвестирайки в големи и значими проекти. Свидетел за това е и първата ни жилищна сграда, която, завършваме с безкомпромисно качество и грижа към детайла.


В чест на своя рожден ден,, „Нов дом 1“ започва национална кампания за насърчаване на раждаемостта и демографския прираст, като отделя фонд за финансово стимулиране за всички представители на екипа на „Нов дом 1“, на които им предстои да станат родители. Стимулите от 5 000 до 7 500 лева. и се изплащат за първо, второ, трето и четвърто дете.



За нас, децата са символ на щастието и искаме всеки от нашия екип да усеща тази радост и да бъде максимално щастлив. Щедрите стимули за предстоящите родители в екипа са доказателство за този ангажимент.


Огромно „Благодаря“ искаме да изкажем на всички клиенти и колеги, които допринасят за успеха на „Нов дом 1“. Конкуренцията е това, което ни кара да се развиваме и растем, и благодарение на нея, днес сме тук.


Честит празник на целия екип на „Нов дом 1“ и на всички, които са част от тази невероятна история!

 
Елена Колева



Подобни публикации

Виж всички
bottom of page