top of page

Как да НЕ плащаме за успеха в бизнеса с цената на взаимоотношенията?

Настоящата публикация е спонсориран пост. Тя е част от партньорството между Фондация “Започни Млад” и Мария Цветкова с цел развитие на мисията на фондацията.


ИСТИНСКОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ В ЖИВОТА Е НЕВЪЗМОЖНО БЕЗ ОТВОРЕНО СЪРЦЕ

Може би вече на всички ни е станало ясно, че светът се променя! Вече все повече се говори, че трябва да се промени и начина, по който се прави бизнес! Все повече се вижда, че иновативния и нестандартен начин на предприемаческото мислене е много необходим в тези времена на големи промени и несигурност.

Има една много важна сфера от живота ни, която също има нужда да подходим по един инициативен и нов начин, но някак си тя остава незабелязана покрай всички „горещи теми“ в обществото. Коя е тази сфера?! Това са интимните ни взаимоотношения!


Правилата на играта в любовта вече също са променени и това може да се види от множеството връзки/бракове, които се разпадат и огромната трудност да се създадат нови, дългосрочни и любящи интимни взаимоотношения. А вярвам, че също така става все по- ясно, че едно от най-важните неща в едни толкова несигурни и турболентни времена е да имаме поне 1 човек, на който да можем да се доверим, да се облегнем… да прегърнем.


Вече не можем да разчитаме, че ще срещнем някой в кафенето, в бара, в парка, на работа… Непринудените разговори и отвореното отношение един към друг стават все по предизвикателни. Въпреки, че на едно базово ниво всеки един от нас иска да има радостна и любяща връзка… става все по-трудно да я реализираме. Познатите модели на интимни взаимоотношения, стериотипните роли на мъжа и жената и етапите на развитието на една връзка вече не работят, не дават същите резултати като преди. И тук е необходимо да се намери нов модел за реализация. Още по точно е да се каже, вече е необходимо всеки да бъде истински предприемач в сферата на любовта!

Време е всеки човек да:

  • Разбере какво точно иска в тази сфера от живота си и да има куража да го реализира, без значение дали това е познат начин на действие или не

  • Се научи как да взима решения за любовния си живот основани на ума, сърцето и тялото си

  • Може със своя партньор да разпределят своите роли във връзката си спрямо личните си разбирания, дадености и желания, а не на база някакви общоприети правила

  • Поеме отговорност за емоциите и чувствата си и да осъзнае, че единствено той е отговорен за това дали има или няма любим човек в живота си

  • Обърне поглед навътре, да открие блокажите вътре в себе си, които го спират да дава и получава любов

Всеки един предприемач знае, че проблеми не се решават от самосебе си ☺ Проблемите в интимните взаимоотношения не правят изключение. Единствената разлика е че може би само най смелите хора се потапят искрено и цялостно в тази сфера, защото тя на практика е най-предизвикателната и несигурната от всички останали (това важи още повече за мъжете). Ако все още искате да се заблуждавате, че може да сте изцяло щастливи без любов в живота си или че проблемите в тази сфера ще се решат автоматично без вашите усилия – това е ваше право!

Аз искам да провокирам всички останали хора, да обърнат фокуса си към интимните взаимоотношения и да направят съзнателни действия в тази посока. Гарантирам ви, че в дългосрочен план това ще покани ИСТИНСКОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ В ЖИВОТА ВИ!

Вие сте предприемчиви хора и съм сигурна, че всеки един от вас ще намери правилните стъпки в тази посока! Аз мога да ви предложа едно уникално преживяване, което ще в даде много осъзнавания и умения по пътя ви на истинското свързване с някой от противоположния пол!


Може да разберете всичко за предстоящото събитие и да се регистрирате за него като се свържете с нас на имейл: maria@genekeys-bulgaria.com или на телефон: +359 88 7243145


ВАЖНО – местата са изключително ограничени, така че ако искате да се включите, бъдете решителни!


Искрено ваша, Мария Цветкова!

Мария е един от основателите на Gene Keys Bulgaria. От 7 години разпространява системата за себепознание "Ген ключове" чрез провеждане на събития, издаване на книги, обучения и лични консултации.



Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.





0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page