top of page

Как да получиш 26.5% нетна доходност за под 40 дни участие в инвестиция? Разбери в статията.

Често, когато си мислим за инвестиция в недвижим имот, си представяме нуждата от солиден капитал. В много случаи това може и да е вярно, но има и възможности, които могат да бъдат определени като достъпни за огромен брой хора. Нашата компания предлага изключително атрактивен инвестиционен инструмент, дялова инвестиция в недвижим имот чрез облигационно право и стопроцентова ликвидност, с начален капитал само от 3 000 до 4 000 евро и можете да присъедините името си към успешни инвеститори в недвижими имоти. Предлагаме издържана инвестиционна програма с очакван резултат между 8% и 25% нетна печалба на годишна база. Също така, само и единствено, с 30-дневно предизвестие всеки инвеститор може да възстанови вложения капитал с допълнение на доходността генерирана за съответния период. С нескрито удовлетворение споделяме резултати постигнати чрез нашата инвестиционна програма за наши клиенти - инвеститори: 26.5% нетна доходност за под 40 дни участие в инвестиция.

Един остров, едно слънце, един климат - Кипър/Южен - гръцка част и Северен - турска част/. Но съществува една голяма разлика, а именно цените на имотите в двете автономни области, нека погледнем:

Южен Кипър

1. Лимасол/руския град/- цени от 2 100.00 евро до 10 000.00 евро на кв.м.!!!

2. Никозия/гръцка част, столица/ - цени от 1 500.00 евро до 5 000.00 евро на кв.м.

3. Пафос/високи общи разходи за живот/ - 950.00 евро до 10 000.00 евро на кв.м.!!!

4. Ларнака/летище/ - цени от 1 700.00 евро до 7 000.00 евро на кв.м.


Северен Кипър

1. Кирения/красив град с крепост и порт в Средиземноморски стил, 5 звездни хотели/ - цени от 1 300.00 евро до 1 500.00 евро на кв.м.!!!

2. Фамагуста/световно известен туристически град, с крепост и Стара част с автентична атмосфера - цени от 700.00 евро до 1 200.00 евро на кв.м.!!!

3. Искеле/крайбрежен район посочен от Форбс за дестинация номер 1 за инвестиция в имот за 2021г./ - 750.00 евро до 1 300.00 евро на кв.м.!!!


С 18 международни университета в тази част на острова.

В следващите 3 - 7 години тези съществени разлики ще се доближат в полза на имотите в Северен Кипър, които в настоящия момент са изключително достъпни. Глобалната промяна води до това, че островния живот ще става все по-предпочитан. Всеки заложил на този тренд ще се чувства галеник на съдбата.

"Partners Consulting" LTD може да ви помогне в избора на най-комплексния за вашите нужди имот - с взето под внимание най-добре балансираното ваше инвестиционно и ваканционно желание. Живота в Северен Кипър е сбъдната мечта в реално време, посетете и се убедете.



Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page