top of page

Качествена вода, качествен живот

Ние хората сме 70/75% вода и всички процеси в човешкия организъм протичат във водна среда и ако тя не е качествена, няма как да работят качествено нашите органи.


При употреба на вода обработена със Зеолит или консумиране на Зеолит директно, ние първо изчистваме организма си от токсини, пестициди, тежки метали и не на последно място, радиоактивни вещества и елементи. След което в организма ни се създава така наречения Кисилелинно-Алкален Баланс (Силициева среда). Това е средата, в която нашите органи работят най добре и най-правилно се усвояват всички полезности, които внасяме в този организъм. В тази силициева среда не виреят вредни микроорганизми и бактерии.


Как да различим видовете зеолити и кой вид е най-подходящ за използване във вода?

Най-популярния начин за употреба на Зеолит, е когато се поставя определено количество от него във вода. След това се изчаква от 6 до 8 час. По този начин тази вода се зарежда (активира) и след това се употребява както нормално се пие вода (по 1.5л.-2.00л.на ден-минимум). Може да разгледате различните гама продукти със Зеолит налични на Plevelovud.com.


Ако е добре обработен Зеолита поставен във водата, може да се ползва до три месеца. А в последствие не се хвърля, защото той не се разтваря. Може да се постави както тор около цветя или растения.


Важно е да знаете, че няма вреден минерал в света. Ние хората живеещи в България разполагаме с най-голямото и качествено находище на Клиноптилолитов Зеолит в света. В такъв случай, дали ще го вземете от находището при ваша разходка или ще го купите от аптеките, Био или други магазини, ако го употребявате, само може да Ви помага, не да Ви навреди.

Разликата е, че когато не е обработен, зеолита трябва да се сменя много по-често, а не на три месеца. Трябва и да се поставя по-голямо количество от него във водата.


Rhodosorb-FARER камъчета за вода

Колкото повече вода, обработена от Зеолит, се пие, толкова по-добре. Ако човек не е пил такава вода преди, първите няколко дни ходи, по-често до тоалетна, поти се, но това трае не повече от пет дни. След това плавно започва да се нормализират всичките киселинно-алкални процеси в организма.

Важно е да отбележа, че за да има ефект от тази вода, тя трябва да се ползва така, както предполагам всеки се мие външно всекидневно. По същия начин трябва да се мие и вътрешно пиейки такава вода активирана от зеолит.


Ако имате познат, на когото може да се доверите е възможно да го вземе и от природата. Но нашата цел е фокусирана не само в самото употребяване, а за получаване на максимален ефект след неговата употреба. Потърсете правилния продукт за вас в нашия уебсайт.

 

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page