top of page

МЕЖДУНАРОДЕН ИНВЕСТИЦИОНЕН ФОРУМ “Стимулиране развитието на иновативни МСП с висок потенциал”

ПРОЕКТ GAZELLE – Русе, България 18 май 2022


Уважаеми Дами и Господа,


Русенска търговско-индустриална камара има удоволствието да Ви покани да вземете участие в Международен инвестиционен форум, който ще се проведе на 18.05.2022г. в хотел Дунав Плаза, гр. Русе. Събитието се провежда в рамките на проект „Gazelle - Стимулиране развитието на иновативни МСП с висок потенциал“, финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V-B Балкани-Средиземно море. Международният инвестиционен форум цели да събере на едно място иновативни компании с потециал за растеж,

преминали през Акселераторската програма на проекта и бизнес ангели, инвеститори и центрове за технологичен трансфер от Балканския регион за осъществяване личен контакт и партньорства между тях и подпомагане реализацията на иновативните проекти и идеи на участващите в събитието компании.


Мероприятието включва 2 основни панела - презентация на иновативни проекти (pitching) и осъществяване на B2B срещи и бизнес обмен. Работеният език ще бъде английски. По време на първата част на събитието ще бъде осигурен превод на български език.


15 бизнеса с висок потенциал за растеж от България, Гърция, Кипър и Северна Македония ще презентират своите иновативни проекти в първата част на форума, а най-добрата идея ще бъде отличена с награден пакет на стойност 5000 лв, осигурена от Русенска търговско-индустриална камара. Победителят ще получи възможност за представяне и промотиране на компанията и нейната идея в мрежата на EBN, която е водеща партньорска мрежа за иновации в Европа, както и в мрежата на Българска

търговско-промишлена палата и Федерацията на дунавските търговски камари.


Във втората част всеки един от участниците ще има възможност да осъществи лични контакти, В2В срещи и бизнес обмен с представители на иновативните компании и останалите участници в събитието - инвеститори, бизнес ангели, центрове за технологичен трансфер и други заинтересовани страни от България, Гърция, Кипър и Северна Македония.


За повече информация и въпроси: Радимира Кирева, Експерт програми и проекти

към Русенска търговско-индустриална камара, тел: 0898517359, e-mail: rkireva@rcci.bg.




„Проект GAZELLE е съфинансиран от Европейския съюз и националните фондове на

участващите страни“ и логото, което е сложено на останалите три публикации.






0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page