top of page

Почивка в Мексико през 2023

Всяко едно бъдещо пътуване изисква предварително планиране. Това се отнася не само за избора на дестинация, но и за много други детайли като транспорт, нощуване и документи. За някои това може да е стихия, но за други се оказва трудно начинание.

В днешни дни е най-удобно да се свържем с туристическа агенция, която лесно и бързо може да предложи следващата ни мечтана почивка. Ваня Овчарова от Elfy Tours ще ни разкаже повече за техните туристически услуги и за екзотичната дестинация Мексико за почивка през 2023.


За отправна точка, Ваня разказва с какво се отличава тяхната туристическа услуга от тази на други фирми опериращи в България и чужбина. В количествен аспект, портфолио от хотели и начин на пътуване, Ваня не намира съществена разлика. Но това, с което тя смята че Elfy Tours се отличава е личното участие и преживяване на приключението, което предстои на туристите. Само преди три седмици, тя и нейният екип си организират тиймбилдинг пътуване до Мексико с основната цел да направят сравнение на хотелите подходящи за различни тип туристи. Това тя намира за най-големият качествен плюс, когато става дума за персонализирано предложение за почивка през 2023 година.

Ако скоро планирате пътуване до Южна Америка, Ваня разказва, че културата на мексиканците си прилича повече с българската отколкото повечето хора очакват. Мексиканците споделят християнската религия, което според Ваня омекотява културния шок при сравнение с посещение на дестинации от близкия изток.

"Почивката в Мексико не е приключение, а погалване на всички сетивата." споделя още Ваня. Бели пясъци, палми, екзотични животни в естествената природа заобикалят хотелските обекти, детайли, които правят преживяването още по-специално. Но колко би ни струвало да планираме такова пътуване е въпрос, който вълнува всички бъдещи пътешественици. Ваня споделя, че една почивка в Мексико през 2023 година е напълно постижима в рамкие на 3000 лева на човек в базов пакет. Това включва и интересният "данък излизане от Мексико", който всеки турист напускащ страната е длъжен да заплати. Изключени са обаче допълнителните екскурзии, които се организират до популярни туристически дестинации, плавания с катамаран и други.


Като послание към аудиторията на списание "Български предприемач", Ваня обръща внимание на хората, които планират или скоро им предстои предложение за брак. Най-сигурния начин да подсигурите това събитие, дали от женски или мъжки пол е една почивка до Мексико през 2023. Тази екзотична локация предлага перфектния декор и повод за такова съдбовно събитие. Предложение, на което никой не може да отстои. Не чакайте дълго и планирайте вашата почивка до Мексико за 2023 още сега. Свържете с екипа на Ваня и организирайте вашето мечтано пътешествие!

 


bottom of page