top of page
  • Снимка на автораACTIONCOACH

Топ специалисти споделят успехите, които се крият зад техния бизнес.

Това лято се проведе Бизнес конференцията на нашите партньори от Action Coach - "Работещи техники за бизнес и кариерен растеж по време на криза", която събра успешни бизнес лидери и над 1500 души онлайн и беше безплатна. Ето какво ни разказаха Антон Атанасов и Бойко Проданов - бизнес треньори и основатели на ActionCoach България и организатори на събитието:


Г-н Атанасов какъв беше фокуса на конференцията?

Екипът на АctionCoach вярва, че сред нас има изключително много талантливи хора, притежаващи уменията да променят бизнес средата ни и да покоряват върхове, дори и извън пределите на страната. Това е и една от основните причини, стоящи зад организирането на бизнес конференцията “Работещи техники за бизнес и кариерен растеж по време на криза”.

С екипът ни решихме да създадем безплатно еднодневно събитие, в което да предоставим възможност на хора от цяла България да почерпят вдъхновение за бъдещето на своето професионално развитие. Конференцията имаше за цел да покаже, че въпреки трудностите, през които се изправя всеки един човек, тръгнал по пътя на кариерното израстване, успехите са напълно възможни! споделя Антон Атанасов - бизнес треньор и съосновател на ActionCoach България.


Кои лектори взеха участие?

Онлайн конференцията се проведе на 18 юни, като в нея взеха участие общо 10 лектори - водещи експерти и собственици на успешни бизнеси, сред които Стойне Василев - финансов консултант, инвеститор и създател на ЅmаrtМоnеу.bg, инж. Димитър Димитров - създател и управител на Ardes.bg. проф д-р Евгени Станимиров - ректор на Икономически Университет - Варна, Антон Скарлатов и Руне Совандал - основатели на FantasticServices.com.

Всяка от лекциите имаше за цел да покаже различни техники за бизнес и кариерен растеж, тествани и доказвани в продължение на години от личния опит на специалистите в бранша. Членове на екипа на ActionCOACH България също взеха участие, споделяйки методологии и стратегии, свързани със стартирането, управлението и успеха на бизнеса.


Г-н Проданов, какви са резултатите от конференцията?

За нас беше изключително вълнуващо да достигнем до толкова много хора, които имат желание да се развиват професионално и да трупат нови знания. Записалите се за конференцията бяха над 1,500 души, което е фактор, че хората в България със сигурност имат амбицията да постигат повече и да променят бизнес средата, в която се намират

Получихме изключително позитивни и вдъхновяващи коментари от присъстващите на конференцията. Няма нищо по-ценно от това да знаеш, че си бил полезен на някой и това със сигурност ни дава повод да планираме следващото голямо събитие.


Кое прави конференцията толкова добра?

Това да си успешен в работата и бизнеса си е комбинация от лични качества, желание за развитие и най-важното следване на система, чиито методи и техники са се доказали като печеливши във времето. Ние от ActionCOACH можем да се похвалим, че разполагаме с такава система и непрекъснато подобряване всеки един аспект, който може да бъде в полза на бизнеса. За нас беше удоволствие да споделим част от опита си с всички участници в конференцията и вярваме, че ако всеки приложи дори и едно нещо, което е научил, бизнесите в България могат да бъдат по-печеливши и по-успешни!


Планирате ли да проведете следващо издание на конференцията?

Разбира се. Подробностите за нея очаквайте първо в списание "Български предприемач" :)

Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page