top of page

КРАЛЯ НА КАПУЧИНОТОСкъпи читатели, представяме ви един различен и специален модерен артист

Какво за теб е кафето, просто напитка или платно за рисуване?

Моето кафе е страст, в която влагам цялата си любов. Просто напитка докосваща сърцата на клиентите. Емоция и причина да се почувствате специални. Оставям на вас да решите какво е за мен кафето!


Как започна всичко това?

Всичко започна преди седем години, когато разбрах за изкуството лате-арт. Учех се върху напитките на клиентите, а те се радваха като малки деца. Това ме зареждаше и мотивираше да продължа да развивам уменията си.


Какво е да си краля на еспресото?

Исках и повярвах, че ще стана най-добрият. Открих себе си и таланта, който ми даде Бог, ме превърна в

краля на капучиното.


Къде можем да те намерим в момента?

В момента може да ме намерите в София,

на бул. Витоша с една специална количка за кафе точно до Джанам стек хаус.Правиш ли обучения?

Благодарение на Тихомир Стаменов и Бар Академи България правех обучения на деца от 10ти до 12ти клас в техникумите по туризъм в почти цяла България.

Сега основно гостувам и обучавам персонали на заведения в близост до града в който работя.

Ти превръщаш правенето на кафе в изкуство, мислил ли си да направиш изложба под някаква форма?

Всеки мой работен ден е истинска изложба, заради която хората идват. Искат да я опитат и заснемат, превръщайки я в незабравим спомен.Има ли нещо ново, което замисляш и, с което да ни изненадаш?

Вече седем години не спирам да мисля за нещо ново с което да се задържам на върха. Единствено така мога да бъда най-добрия и атрактивен бариста.

Ако ти си клиентът, а ние бариста, какво би си поръчал да пише на твоята чаша с капучино?

Щях да поискам надпис изразяващ благодарноста ми към причината която ме направи този който съм и ще бъда.

Благодаря ти Боже!”.....и едно голямо, червено сърце.Мисията на Фондация в обществена полза “Започни Млад” с ЕИК 206624841 е да насърчава и развива предприемаческата среда и талант в България чрез създаване и поддържане на общности за споделяне на опит и знания. Ние предоставяме структурирана образователна и практична информация, която да подобри осведомеността и уменията на предприемачите, така че те да могат да вземат информирани решения и да подсигурят устойчив и целесъобразен растеж. С цел финансова независимост и устойчивост, освен образователните ни общественополезни дейности, ние предлагаме и обучителни услуги и продукти, както и реклама на подбрани партньори, което да допринася за изпълнението на мисията ни. Всички приходи от стопанската дейност на фондацията отиват за развитие на общественополезните и имат за цел тяхното развитие. Повече за фондацията може да видите на нашата “За нас” страница.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page