top of page

15 години AVA Партньори - какво следва?

Всяка годишнина е повод за размисъл. Юбилей като 15-годишнината на компания AVA Партньори ни дава възможност да погледнем назад към интригуващата им история. Върбина Начева, съоснователка на фирмата, ни гостува, за да разкаже повече за появата им на пазара, как са иновирали услугите си с цел увеличение на добавената стойност за техните клиенти и задържали качеството и нивото на обслужване високо през всичките тези години.


Разказа на Върбина за историята на компанията започна с ентусиазъм, връщайки ни назад във времето на икономическа турбулентност през 2009 година. "Неизвестността бе наш постоянен спътник в ранните дни, но благодарение на подкрепата, която получихме от наши колеги и инвеститори, успяхме да поставим устойчиви основи за бъдещия растеж на нашия бизнес," споделя тя.



Описвайки прехода от нестабилното начало към солидното настояще, Върбина описа ключови моменти, които са превърнали AVA Партньори в авторитет в бранша на счетоводните и данъчните консултации. Тя наблегна на междинните стъпки - от първите служители и разширението на експертизата, през ключови стратегически решения като например добавянето на трансферно ценообразуване към услугите на фирмата.


"Постоянно следяхме как международните компании реагират на новите трендове, което ни стимулира да инвестираме в иновации и да предоставяме нови и подобрени услуги, които предлагат висока добавена стойност. Това оказа значително влияние върху нашия успешен пазарен растеж и устойчивост на бизнеса," отбелязва Върбина.



Освен с услугите си, AVA Партньори се отличава и със своята способност успешно да представлява интересите на чуждестранни компании на българския пазар - трудна задача с голяма отговорност, особено в контекста на често менящите се законови рамки.


Върбина подчертава ролята на постоянното обучение и адаптиране като основополагащи човешки качества за успех. Това включва и поддържането на високи стандарти на качество, както и спазването на ISO сертификации, които гарантират надеждността и продуктивността на всеки аспект от работата им.


Персонализирането на услугите им е важен етап в развитието на компанията. Адаптирайки се към съвременните ERP системи и специализираните потребности на клиентите, фирмата демонстрира гъвкавост и новаторски подход.



Изключително интересно е и въвеждането на повишаването на емоционалната интелигентност като услуга с цел увеличаване на добавената стойност. Това връща човешкото и дава "душа" на бизнеса на техните клиенти във всеки аспект от дейността им.


AVA Партньори се гордее с качеството на своите услуги, което е резултат от постоянното обучение и усъвършенстване на вътрешните процедури. Това укрепва връзката с клиентите и подпомага разширяването на компетенциите. Компанията е жив пример за това, как грешките могат да се превърнат в учебен инструмент, а толерантността към различните тълкувания на данъчните закони – в основа за траен успех.


Гледайки напред към бъдещето, AVA Партньори виждат себе си като водеща сила не само за собственото си развитие, но и за прогреса на целия сектор за данъчни и счетоводни консултации в България. Върбина препоръчва начинаещите предприемачи да учат устремено и постоянно да се стремят към личностно и професионално развитие.


За информация относно услугите, които AVA Партньори предлага, не се колебайте да се свържете с тях на https://avapartners.bg/.



0 коментара
bottom of page