top of page

All Exclusive 5те места, които да посетиш това лято

В следствие на пагубните ефекти от онзи вирус, чието име няма да споменавам, както и на мерките срещу него, щетите върху световния туризъм са нечувани. Откакто съществува официална световна статистика в туризма никога не е имало такива ниски нива на посещаемост. Ограничените международни пътувания и престои попречиха на огромна част от хората да преживеят любимата си почивка. Това се случи и при нас и бленуваната почивка в Гърция се превърна в мираж поради задължителните тестове, маски и подобни мерки. Всичко това принуди десетки хиляди да прекарат лятната си почивка по родното така “нелюбимо” черноморие.

Много се говори и изписа последните години за нивото на обслужване по нашите ширини и защо масата хора предпочитат да не посещават български курорти. Говорих с няколко от водещите български EXclusive хотели, за да събера в една статия 5те топ БЪЛГАРСКИ дестинации, които по нищо не отстъпват на тези по чужбината.

Внимание! Тази статия е позитивна.

Регионът по българското черноморие приветства изключително разнообразна колекция от хотели тази година, от луксозни бутици до блестящи нови ол инклузиви.

Съществуващите хотели продължават да инвестират в обновяването и въвеждането на нови услуги и удобства.

Ето топ 5 на местата, от които най-много се вълнувахме и решихме да споделим с вас!

Искате ли да прочетете повече?

Абонирайте се за bem.bg, за да продължите да четете тази изключителна публикация.

0 коментара

Подобни публикации

Виж всички
bottom of page