top of page
  • Снимка на автораSecret Spa

'Secret Spa' - прекрасен оазис в нашата шумна столица, предлагащ уникална възможност за релаксация

Здравейте и добре дошли на нашата публика на Списание 'Български предприемач'. Днес ще се потопим в света на релаксацията и спа-доволствията. Наш гост е господин Асен Станимиров, създател на 'Secret Spa' - прекрасен оазис в нашата шумна столица, предлагащ уникална възможност за релаксация и пълноценна почивка. Но нека Асен разкаже повече. Асен, добре дошъл.


Здравейте! Радвам се да провеждаме това интервю. 'Secret Spa' е реализирана моя мечта - спа-център с прекрасна локация, луксозно завършен. Отличава ни, че спа-центърът допуска максимум 8 души, гарантирайки спокойствие и уникално изживяване на клиентите. Нямаме хотелска част, но предлагаме затваряне на спа-центъра за лични поводи като рождени дни, тимбилдинги и партита. В такава обстановка с джакузи, басейн, масажи и парна баня създаваме незабравими спомени.


secret spa

Какви са най-предпочитаните услуги от клиентите на спа-центъра?


Клиентите особено ценят спа-зоната. Гордеем се с огромния басейн и най-голямото закрито джакузи в София. Предлагаме уникално изживяване за семейства и двойки, които могат да затворят спа за часове, съчетавайки приватност с масажи и уникална атмосфера. Нашите масажи също са изключително търсени - предлагаме разнообразие от спортни до релаксиращи масажи, включително хамам. Козметичните процедури за лице и тяло също са популярни, особено през този сезон.


Ти въвеждаш концепцията за по-лично изживяване в спа-центъра. Как се появи идеята?


Идеята се роди от нашите собствени преживявания с моята съпруга - често пъти отивайки в спа, намирахме местата пренаселени и шумни. Искахме да предложим алтернатива, където хората могат да се насладят на спокойствие и уединение. Така променихме бизнес модела, за да отговорим на тези нужди. За година и половина успяхме да се утвърдим като разпознаваемо име в София, като се фокусираме върху качеството и удовлетвореността на клиента.


Какви са твоите планове за бъдещето на бизнеса?


В момента не обмислям разширяване извън България, но имаме интерес за нови спа-центрове във Варна и Пловдив. Нашата цел е да предложим алтернатива на традиционните спа-центрове, фокусирайки се върху приватността и индивидуалното изживяване на клиентите.


secret spa

Как достигате до клиентите си?


Повечето клиенти научават за 'Secret Spa' от препоръки. Разполагаме с качествена клиентска база, която включва служители от големи корпорации. Те ценят удобната локация, възможността за спокойно прекарване на времето без нужда от организация на престой или допълнителни уговорки. Това създава възможност за компании да проведат тимбилдинги и други мероприятия в уютна и спокойна обстановка.


Какъв съвет бих дал на млад предприемач?


Моят съвет е да не се отказвате, дори когато натъкнете на предизвикателства и скептицизъм. При реализацията на 'Secret Spa' се сблъсках с множество предизвикателства, но успехът дойде след упорита работа и неотстъпчивост. Важно е да вярвате в идеята си и да бъдете готови да правите корекции в бизнес модела ви, за да отговорите на нуждите на клиентите. Слушайте фидбека и се адаптирайте - това е ключът към успеха.


Асен, благодаря ти за споделеното. Сигурен съм, че ще е много полезно за нашите читатели. Желая ти успех и прекрасен ден.



0 коментара
bottom of page