top of page

Акумулаторни коли за деца: Какви са иновациите и тенденциите на пазара в България?

Здравейте, уважаеми читатели на списание „Български предприемач“! Днес на гости ни е Адриян Беев, един от водещите експерти в областта на детските акумулаторни коли. Той ще ни разкаже малко повече за бъдещето на акумулаторните коли и интереса към тях в България. 




Какви са последните иновации в сферата на акумулаторните коли за деца?В последните години на пазара се появиха много нови марки и модели коли. Има избор и на различни мощности - от 6V до 36V, като мощността трябва да бъде съобразена с възрастта на детето, което ще я управлява.  Предлагат се модели и във вариант с 4 колесно задвижване (4х4), а също и такива с дрифт функция. Важно е да се отбележи, че отскоро навлизат и най-модерните детски коли с безчеткови мотори, които са много по-тихи и издръжливи. Голяма част от тях могат да поемат товар до 150 кг., което позволява да се возят едновременно родител и дете.


Кои са най-предпочитаните марки и модели акумулаторни коли?

Нашият асортимент включва разнообразие от акумулаторни превозни средства - коли, мотори, джипове, камиони, трактори, дори лимитирани серии като танкове, картинги, самолети, мотокари, почистващи колички. Най-търсените сред тях са лицензираните модели на популярни марки като Mercedes G-Class, Lamborghini Aventador, Audi RSQ5, BMW M5, Range Rover Velar. Акумулаторните трактори също са особено популярни поради предстоящия сезон.


Какво ви отличава на пазара за детски акумулаторни коли? 

Едно от нашите най-големи предимства е възможността всеки наш клиент да персонализира своя автомобил. Това се изразява в добавяне на регистрационни номера с името на детето или с каквото клиента пожелае. Можем да изработим и реалистични детски шофьорски книжки по ваш дизайн с име и снимка на детето. Към всяка кола може да се добави и панделка за украса, флашка с избрани детски песни, както и допълнителна гаранция. 


Как се справяте с обслужването и удължената гаранция на колите?

Изградихме екип от опитни механици, специализирани в областта на детските акумулаторни коли. Благодарение на тях създадохме нашия сервиз в гр. Пловдив, където ремонтираме възникнали повреди своевременно. При по-малки повреди или настройки по колите, можем да консултираме клиентите и по телефон. Също така приемаме за диагностика и ремонт коли, които не са закупени от нас. По желание можем да направим и подобрения, разбира се в рамките на позволеното. Клиентите могат да се свържат директно със сервиза, като попълнят сервизната форма в нашия сайт: https://akumulatornikoli.bg/serviz/. Разполагаме с богат асортимент от резервни части, което ни помага да сме бързи и коректни! 


Какво правите, за да подобрите ефективността на батериите?

Батериите в колите са сертифицирани и направени по последните изисквания за детска безопасност. За да може батериите да бъдат по-издръжливи, препоръчваме да се спазват стриктно указанията за зареждане и употреба. В нашия онлайн магазин akumulatornikoli.bg при покупка на превозно средство, предлагаме като опция и закупуване на допълнителна гаранция за батерията на колата.




Какво мислите за бъдещето на акумулаторните коли в България?

В България акумулаторните коли набират все по-голяма популярност и е възможно да станат любимо хоби на малки и големи деца. Ние сме в процес на създаване на първия български клуб за детски акумулаторни коли, в който ще има различни занимания с обучителна цел, както и организирани състезания. 

Има ли нови пазари или приложения, които виждате в сферата на детските коли в бъдеще?

Стремим се да спечелим доверието на всички настоящи и бъдещи клиенти, както за покупката на такъв продукт, така и за грижата, която трябва да се полага след това. В момента нашата дейност е насочена основно към българския пазар, но в близко бъдеще планираме да навлезем и в някои от съседните държави. Работим по организацията на събития, които ще проведем в няколко града в България. Там всяко дете ще има възможност да тества акумулаторно превозно средство безплатно. 


0 коментара
bottom of page