top of page

Благотворителен концерт в подкрепа на Тео от Бургас

На 8-ми юни се състоя благотворителен концерт за събиране на средства за Тео от Бургас. Тео е едно лъчезарно и будно дете на 5 години, което страда от Детска церебрална парализа. За жалост, той не е имал възможността за весело и безгрижно детство, както повечето му връстници. Но заедно ние можем да променим това!


Тео се нуждае от Селективна Дорзална Ризотомия – процедура, чрез която той най-накрая ще може стабилно да проходи. Необходимата сумата за операцията е близо 50 000 долара, която за жалост е непосилна за семейството му. В последните три седмици от концерта са събрани 27 000 лева, но са нужни още, за да помогнем на Тео.


Концертът бе иницииран от мото клуб „New Race MMC“ с организационното съдействие на екипа на списание “Български Предприемач”и община Бургас, които отдадоха летния театър в Бургас напълно безвъзмездно. Вечерта бе изпълнена с изумителни музикални изпълнения.


Със съдействието на всички участници, организатори и заедно с 1500 души публика, ни се отдаде възможността да направим истинска промяна в живота на едно дете.


Вашата подкрепа е от огромно значение за Тео и неговото семейство.


Дарителска сметка:


BGN-Теодор Стоянов Калоянов IBAN:BG13STSA93000027839923 BIC:STSABGSF paypal:teodork18

 


Подобни публикации

Виж всички
bottom of page