top of page

"От кухнята на Алфа Групата" - Радостина Изова. Поредица от интервюта #4

"Безценен е този екип. Неописуемо е чувството да имаш точно тези хора зад гърба си." - Радостина Изова


За четвъртото поредно издание от “Кухнята на Алфа Групата” този месец сме поканили Радостина Изова собственик на бранда Реализатори. Тя ще ни разкаже за впечатленията си от съвместната й работа с Алфа Групата.


“Здравейте, казвам се Радостина Изова и съм съсобственик на бранда Реализатори. Специализирани сме в производството на нестандартно търговско оборудване.

Бизнесът ни е на повече от 20 години, като аз съм в него от 16 години. През тези години сме преминали през всякакви етапи, катаклизми, кризи и не по-малко вдъхновяващи и успешни моменти. Съвсем наскоро си дадох сметка, че за българската действителност, това си е доста дълъг фирмен житейски път, при това в сферата на производството, където динамиката е голяма и предизвикателствата понякога са жестоки.”



Откога сте член на Алфа Групата и как разбрахте за нея?


“Член съм на Алфа групата от 4 години и бях поканена лично от г-жа Борислава Киркова, благодарение на която този формат се развива много успешно в България. Тук е мястото да й благодаря за доверието, защото то е двустранно в този процес и както аз й се доверих, че ме въвлича в нещо, неизвестно за мен тогава, така знам, че и тя ми се довери, че съм правилният човек за групата в стартиращата й фаза. Оказахме се страхотен тандем и до ден днешен.“


Кои са основните казуси, за които получавате съдействие от Алфа Групата?


“Всички належащи казуси в съответния момент са жизнено важни за просъществуването на един бизнес и съм благодарна, че имам толкова категорични и разкошни колеги в Алфа групата, на които мога да разчитам в решаването им. Няма основни казуси, щом се появи такъв за член на групата, значи трябва бързо да се вземат мерки по разрешаването му и всички впрягаме експертизата си в това. За 4 години се нагледах на успешно разрешени казуси и разрастване на бизнеси вследствие на това. Щастлива съм и горда с колегите си Алфи!”




Какво ви мотивира да приоритизирате участието си в Алфа Групата?


“За мен участието ми Алфа групата е изключително важно. Когато е необходимо ми дава криле, когате е необходимо ме сваля на земята. Друг пък ми проправя пътека, а в следващия момент ми дава червена светлина, за да спра навреме. Изключителен екип от собственици на бизнеси, които от една страна сме от една кръвна група, а в следващия момент сме толкова различни, че неминуемо си помагаме със супер разнообразните си гледни точки.


Честно казано, трудно ми е да си спомня как правех бизнес преди Алфа групата. Но по-важното е, че това всичкото, което описах до тук, го оцених чак след първата си година като член. Искам да кажа, че човек трябва да си даде шанс и време, за да узрее за нея, за да може тя да му се отплати щедро за това.”



Какво бихте казали на бъдещи членове на Алфа Групата, които все още не познават този формат?


“На първо място ще засегна инвестицията. Мисля, че всеки, който е стигнал до етап да търси бизнес среда и съпричастност е абсолютно наясно с инвестицията „време-пари“. Ние сме бизнес хора, ако това не е ясно, значи не сме узрели за нивото на бизнесите си.

И именно нивото на бизнесите ни изисква от нас да ставаме все по-добри, честни, смирени и служещи в името на нещо по-значимо и по-важно от нас самите.

Елате на две срещи, първата за общо впечатление, в втората за валидирането на това впечатление и веднага ще Ви стане ясно, дали Алфа групата е подходяща за Вас и дали Вие сте подходящи за нея.


Желая на всички четящи да потърсят и намерят своята най-подходяща среда на развитие и вдъхновение, защото тогава успехите започват да се случват!”


За повече информация за Алфа групата, може да посетите техния уебсайт.

 


Подобни публикации

Виж всички
bottom of page